Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miről mondtatok le az óriási...

Miről mondtatok le az óriási infláció miatt?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 18:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
31%
Meg főleg nem is akartam soha. A te erkölcsi normáidról viszont a kérdésed mindent elárul.
2023. jan. 3. 19:21
 22/37 A kérdező kommentje:

"A te erkölcsi normáidról viszont a kérdésed mindent elárul."

A NAV is felteheti neked ezt a kérdést. Ők is magukból indulnak csak ki?

2023. jan. 3. 19:24
 23/37 anonim ***** válasza:
33%

[link]

A Reuters ma megirta.

Mi többek között az élelmiszerárakban fogjuk megfizetni, hogy leválnak az orosz energiáról. Csodálom, hogy sokan ezt 10 hónappal a háború kitörése után is tagadják. Mert ugye hisznek a szankciókban.

2023. jan. 3. 19:24
 24/37 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező elvtárs, én a magam részéről örülök az ársapkának, mert a vásárlásaimat úgy alakitom, hogy ezekből a termékekből tankolok fel . Ha te nem hiszel az ársapkában, elvtárs, eddig is megvolt a lehetőséged a 250 ft-os tej helyett a 600 ft-osat venni. Ezzel akkor tudod támogatni az infláció csökkenését, elvtárs.

Egy korábbi kérdésnél irtam, kb. 7 ársapkás termék van, az emberek meg elhiszik, hogy ez a 7 termék dobja meg másik 5000 termék árát. Vihar a biliben.

Értem, hogy nagyon okos vagy és kiművelődtél közgazdaságtanból Matolcsy és a Telex cikkek hatására, elvtárs.Te mindent jobban tudsz, elvtárs.

2023. jan. 3. 19:27
 25/37 anonim ***** válasza:
31%

"A NAV is felteheti neked ezt a kérdést. Ők is magukból indulnak csak ki?"

Fel sem éred ésszel hogy az én részemről a NAV nem találna kivetnivalót. Egyetlen munkahelyről származik csak jövedelmem teljesen áttekinthetően, minden hónapban ugyanannyi és semmi mellék bohóckodással nem foglalkozom. Látom nektek ez annyira abszurd, hogy el sem tudjátok képzelni hogy valaki becsületesen él.

2023. jan. 3. 19:29
 26/37 anonim ***** válasza:
82%
Itt ez nem divat. Ha ír ide tíz ember abból kilenc biztos hogy sáros. Ne csodálkozz hogy nem értik.
2023. jan. 3. 19:31
 27/37 anonim ***** válasza:
50%
Egyenlőre nem igazán mondtunk le semmiről...max jobban megnézem, mi olcsóbb.
2023. jan. 3. 19:34
 28/37 anonim ***** válasza:
83%

Az idén még legalább 30-40%kal fog drágulni minden is. Kaja biztosan

Ugy fogok sokat sporolni, hogy kimegyek Ausztriába vásárolni.

2023. jan. 3. 19:58
 29/37 anonim ***** válasza:
27%
Erről az országól, már nem is élek otthon.
2023. jan. 4. 11:06
 30/37 anonim ***** válasza:
8%

Az országról fél éven belül külföldön vállalok munkát, mivel nem bírom kigazdálkodni a munkába járásom és azt, hogy normálisan egyek.

Gyerekvállalás a vaktában, meg lehetetlen ebben az országban.

2023. jan. 4. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!