Miről mondtatok le az óriási infláció miatt?
Arról, hogy az EU valaha is elismeri majd, hogy ezt az egészet nekik köszönhetjük.
Az is érdekes egybeesés, hogy pont amikor Putyin háborút indit (igaz, már 2014 óta tart), pont akkor van az Európa Bizpttságnak egy amerikaiak által beépitett ügynök elnöke.
Milyen jó is lesz megvenni majd az EU-ból importált kaját a boltban, amit tizszeres árú LNG-vel gyártottak.
Én a Telex támogatást mondtam le.
Azóta nyugodtabb is vagyok. Jobb a közérzetem.
#18 De látjuk elvtárs. Sőt, mi azt az összefüggést is látjuk, hogy a forint árfolyamának elengedése az utóbbi években, és az ársapkázás, meg egyéb inflációgerjesztő intézkedések miatt tovább romlik az euró-forint árfolyama, ami miatt mi minden importált termékért a többszörösét fizetjük, mint cseh vagy lengyel szomszédaink.
Következő.
"És az adózásod rendben van?"
Mért ne lenne? Gondolod ha te bűnöző vagy, mindenki más is az? Alkalmazottként egyébként sem tudnék vele trükközni. Ezt a kérdést inkább a vállalkozóknak tedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!