A Fidesszel csak akkor lehetünk elégedettek, ha teljesen elzárkózunk a racionalitástól és afféle vallásként tekintünk rá?
Figyelt kérdés
Szerintem ez is valahol a célja Orbánnak, azért vitte be ennyire a vallást a kommunikációjába.2023. jan. 3. 01:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Soros!
21 szavazat
1/6 anonim válasza:
Akkor is elégedettek lehetünk ha a ferire gondolunk meg a klárikára.
2/6 anonim válasza:
Kontraproduktív a kérdés! A szavazás meg pláne!
3/6 anonim válasza:
Ha elhiszed, hogy a SorosmigránsGyúúúúrcsán csakis rosszat akarna 'neked', miközben atomláthatóan egyre xarabb az élet Viktorta mellett, akkor igen.
4/6 anonim válasza:
Biztos az a hülye, aki azokra szavaz, akik gyarapították a magyar vagyont, nem pedig az, aki azokra, akik elpasszolták a nyugatnak.
5/6 October15 válasza:
Nem, szerintem akkor is elégedettek lehetünk ha mondjuk qrva jól kaszálunk a közpénzből, vagy egyéb módon hoz helyzetbe minket a rendszere. :D
Következésképpen én qrvára elégedetlen vagyok vele mert sem közpénzt nem kaptam még tőle, sem nem hozott még helyzetbe, inkább aktívan szopatott ahol bírt. :D
6/6 anonim válasza:
Fél a racionalitástól, azért vitte bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!