Fideszesek, csalódtatok Putyinban?
Azt hittétek, hogy visszaadja Kárpátalját... Eközben a háború elején a rendőrök és farmerek által védett városokat nem tudták elfoglalni. Így bukott el Putyler 3 napos hódító háborúja.
Oroszország "legyőzhetetlen medve" mítosza odalett. 15 HIMARS megfordította a háború kimenetelét.
Már börtönökből kell embereket toborozni, akiket első világháborús módszerekkel vezényelnek a biztos halálba. Ez Oroszország, másnéven Mordor.
"#8 Még jó, hogy ti csak békét akartok. Atomcsapással. XD Gondolom az nem jutott el a tudatodig, hogy a radioaktív szar ide is átfújna. :D"
Hát akkor nagyon rosszul gondolod, hogy szerintem nem jutna el idáig. De tudod, felőlem el is juthatna idáig. Csak győzzön a dicső Oroszország, bármi áron de verje le őket. Nem tetszik Putyin töketlenkedése, ez a nép nem méltó erre, ha az atom maradt, az atom maradt. Az orosz medve egy atommedve, miért gyárt egy nemzet atomot, ha nem vetheti be? Idő és pénz pazarlás. Nem gondolod? A NATO be van szarva az orosz atomtól, ne legyél te biztos az atomcsapásban oda-vissza.
A medve legyen újra dicső!
#12 Lol! Ez kész! Te segghülye vagy! Se azt nem érted hogy működik az atomfegyverek elrettentő ereje, se azt, hogy működnek a védelmi rendszerek. De ráadásul olyan hülye vagy, hogy még magadat is kiírtanád egy bolond diktátor kedvéért, ugyanis Magyarország is NATO tagország, szóval ránk is hullana az atom. XD
Te vagy az új kedvenc jobboldalim. :D
"#12 Lol! Ez kész! Te segghülye vagy! Se azt nem érted hogy működik az atomfegyverek elrettentő ereje, se azt, hogy működnek a védelmi rendszerek. De ráadásul olyan hülye vagy, hogy még magadat is kiírtanád egy bolond diktátor kedvéért, ugyanis Magyarország is NATO tagország, szóval ránk is hullana az atom. XD
Te vagy az új kedvenc jobboldalim. :D"
Kedves segg hülye kommentelőtársam. Tudod a komemntedből az jön le, hogy szerinted én fideszes vagyok, aki békét akar. Na mármost, ez nem igaz. Tehát akkor mások eddigi kommentjeit akarod rám zúdítani igaz?
És még te hülyézel le engem?:)) Vicces vagy, a hülye hülyézik le. :))
Amúgy jobb ha tudod, valamennyire meg is akarok halni, tehát innen nézve nem is lenne baj, ha ide is hullana atom. De a válaszomban arra gondoltam, hogy a fronton lenne bevetve atomfegyver, és ugye a frontvonal az nem Magyarországon húzódik, tehát akkor ezt is benézted, igazam van?
És az hülyézik, aki egy kommentet sem tud értelmezni. :))
Ugye te is libernyák vagy, mert azok szoktak ilyenek lenni. :))
#12 jelentve
szerintem egy ilyen embert örökre ki kell innen zárni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!