Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elhiszi, hogy nyugaton...

Valaki elhiszi, hogy nyugaton rosszabb???

Figyelt kérdés
Egyre több magyar ismerősömtől hallom, hogy a nyugat sem a régi már, már ott sem olyan jó, ott is baj van, stb... A helyzet az, hogy én nyugaton élek és bár tényleg emelkedtek az árak itt is, de olyan szintű drágulás és infláció nincsen, mint Magyarországon. Nem sz.arunk zsákba, van mit ennünk, van fűtés. És nagyobb a biztonság is, az állam rengeteg támogatással segíti a rászorulókat, Magyarországról ez nem mondható el... Minden, amit a fidesz összehord a nyugatról, van alapja, csak amit itt érzünk, azt Magyarországon a köbön, vagy inkább a harmincadikon... Így van ez a háborúval, koviddal, migránosokkal. Ez mind csak a fidesz hazugsága, hogy nagyobb a baj itt... Komolyan ilyen szintű az agymosás otthon?

2023. jan. 1. 16:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
59%

Leírtam amit láttam és megtapasztaltam. Ennyi.

Nem tehetek arról, hogy nem egyezik a te véleményeddel vagy a többi cigánymosdató véleményével 🤷

2023. jan. 4. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!