Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elhiszi, hogy nyugaton...

Valaki elhiszi, hogy nyugaton rosszabb???

Figyelt kérdés
Egyre több magyar ismerősömtől hallom, hogy a nyugat sem a régi már, már ott sem olyan jó, ott is baj van, stb... A helyzet az, hogy én nyugaton élek és bár tényleg emelkedtek az árak itt is, de olyan szintű drágulás és infláció nincsen, mint Magyarországon. Nem sz.arunk zsákba, van mit ennünk, van fűtés. És nagyobb a biztonság is, az állam rengeteg támogatással segíti a rászorulókat, Magyarországról ez nem mondható el... Minden, amit a fidesz összehord a nyugatról, van alapja, csak amit itt érzünk, azt Magyarországon a köbön, vagy inkább a harmincadikon... Így van ez a háborúval, koviddal, migránosokkal. Ez mind csak a fidesz hazugsága, hogy nagyobb a baj itt... Komolyan ilyen szintű az agymosás otthon?

2023. jan. 1. 16:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
13%
Én nem hiszem, hanem tudom, hogy a nyugatnál szarabb hely nincsen.
2023. jan. 1. 16:24
 2/31 anonim ***** válasza:
7%
Igen, elhíszem, a szomszíd munta.
2023. jan. 1. 16:24
 3/31 anonim ***** válasza:
14%
Nyugat felől még jó idő, vagy jó ember nem jött.
2023. jan. 1. 16:26
 4/31 anonim ***** válasza:
76%

A Nyugat annyira rossz hogy az összes migráns is Magyarországon akar letelepedni.

Jaj nem jó pont fordítva :))

2023. jan. 1. 16:28
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
4. Az kelet.
2023. jan. 1. 16:28
 6/31 anonim ***** válasza:
19%

Persze hogy oda akar menni az összes retkes talpú lusta, hiszen a segélyből és a bűnözésből vígan megélnek.

2023. jan. 1. 16:30
 7/31 anonim ***** válasza:
95%
Bizony ez még országon belül is igaz. Én se mennék Vas vagy Győr-Sopron vármegyébe. Jó nekem itt Szabolcsba'.
2023. jan. 1. 16:32
 8/31 anonim ***** válasza:
70%
Felesleges ilyen kérdést kiírni. A tanult emberek többsége, aki egy jobb élet reményében elhagyja az országot, nyugatra megy. A (fideszes) politikusok sem véletlenül ott taníttatják, meg oda költöztetik a gyerekeiket. Hallottál már egyáltalán olyan emberről, aki kiköltözött Moszkvába vagy Belgrádba vagy Bukarestre, annak reményében, hogy a munkáját jobban megbecsüljék, hogy jobban keressen, hogy biztonságosabb körülmények között éljen, hogy a gyerekeit egy élhetőbb közegben nevelje?
2023. jan. 1. 16:37
 9/31 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy látod a válaszokat kérdező, igen! Tényleg vannak akik ezt elhiszik.

Ami személy szerint engem nem lep meg, hisz már évek óta szisztematikusan rombolják le az oktatást, tudatosan butítják az embereket. Plusz egy csomó olyan része van Magyarországnak, ahol a lakosság fele már cigány. Azoktól meg semmi jót ne várj

2023. jan. 1. 16:42
 10/31 anonim ***** válasza:
19%

"Egyre több magyar ismerősömtől hallom..."

Akkor te is ugyanúgy hallomások alapján alakítottad ki a véleményed a magyar helyzetről mint azok a Magyarországon élők akiket te fikázol hogy a politikai propaganda alapján gondolják hogy milyen nyugaton élni.

Semmiben sem különbözöl tőlük kérdező.

2023. jan. 1. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!