Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elhiszi, hogy nyugaton...

Valaki elhiszi, hogy nyugaton rosszabb???

Figyelt kérdés
Egyre több magyar ismerősömtől hallom, hogy a nyugat sem a régi már, már ott sem olyan jó, ott is baj van, stb... A helyzet az, hogy én nyugaton élek és bár tényleg emelkedtek az árak itt is, de olyan szintű drágulás és infláció nincsen, mint Magyarországon. Nem sz.arunk zsákba, van mit ennünk, van fűtés. És nagyobb a biztonság is, az állam rengeteg támogatással segíti a rászorulókat, Magyarországról ez nem mondható el... Minden, amit a fidesz összehord a nyugatról, van alapja, csak amit itt érzünk, azt Magyarországon a köbön, vagy inkább a harmincadikon... Így van ez a háborúval, koviddal, migránosokkal. Ez mind csak a fidesz hazugsága, hogy nagyobb a baj itt... Komolyan ilyen szintű az agymosás otthon?

2023. jan. 1. 16:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
17%
10 Nem a hallomása alapján alakította ki a véleményét, rögtön utána írja le, hogy nyugaton él. Jó úgy pofázni, hogy végig se olvasod a kérdést?
2023. jan. 1. 17:12
 12/31 anonim ***** válasza:
75%
A magyar viszonyokról ír hallomásból hiszen külföldön él.
2023. jan. 1. 17:17
 13/31 anonim ***** válasza:
18%
rosszabb,mert nem lehet annyit lopni a szigorúbb szabályozások miatt
2023. jan. 1. 18:00
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

ez kamukérdés?

de ha te kiköltöztél miért foglalkozol a magyarok véleményével? neked ott jobb és ennyi, pont.

az állami média beszél arról hogy hanyatlik a nyugat, erre jönnek a reflexválaszok hogy még is többet keresnek mint mi, ez így van.

csak ők inkább társadalmi hanyatlásról kárognak és nem gazdaságiról.

2023. jan. 1. 18:21
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

És melyik ország fog teljesen elcigányosodni néhány év múlva?

2023. jan. 1. 23:45
 16/31 anonim ***** válasza:
27%

"És melyik ország fog teljesen elcigányosodni néhány év múlva?"

Németország biztosan nem.

A négerek és az arabok nem tűrik a konkurenciát.

2023. jan. 2. 11:56
 17/31 anonim ***** válasza:
65%

Az arabok én négerek óvodás kiscserkészek a cigányokhoz képest.

Többször jártam már nyugati városokban, és kerültem néger vagy arab negyedekbe. Sehol egyik se volt annyira erőszakos és agresszív mint a cigányok.

Amszterdamban amikor a néger drogdílerek kokaint akartak eladni nekem és mondtam, hogy nem kérek akkor csak köszöntek egyet és szép napot kívántak, ennyi. Míg Magyarországon meg direkt odajönnek és kóstolgatni kezdenek és ha nő vagy még édesanyádról is teszten pár megjegyzést.

Franciaországban pedig amikor néger drogdílereket kértem meg, hogy ne támaszkodjanak a frissen meszelt pultra, akkor elnézést kértek tőlem és levették a kezüket róla, pedig egy vadidegen voltam. Míg Budapesten amikor maga a villamos sofőr kérte meg a cigányokat, hogy ne cigizzenek bent a villamosban akkor azok visszaszóltak neki, hogy "ki vagy te, hogy beszólsz nekem?"

Budapesten meg egyszer amikor egy dohánybolt előtt kávéztam akkor hallottam, hogy a kis cigány gyerekek egy idős bácsinak olyat mondtak vissza "kopj le köcsög" meg hasonlók. Míg Hollandiában, Németországban stb máshol a néger meg arab gyerekek mind illedelmesek és tisztelik az időseket. Ott ilyesmiket el sem tudok képzelni.

Szóval akik az arabokat meg négereket a cigányokhoz hasonlítják azoknak fogalmuk sincs mi a helyzet. A kettő ég és föld. Az afrikaiaknak meg araboknak még vannak értékrendjeik, még ha dílerek, akkor is. A cigányoknak semmiféle erkölcsük nincs. Ha éppen az az érdekük, hogy elvágják egy idős bácsi torkát a saját házában, akkor gondolkodás nélkül megteszik.

2023. jan. 2. 13:46
 18/31 anonim ***** válasza:
30%

Erről beszélgess azokkal a nőkkel akiket ezek a szőröstalpúak erőszakoltak meg Németországban. Az arab férfi nem veszi emberszámba a nőt. Amelyiken nincs fátyol vagy mi a f.szom azt prostituáltnak, szabad prédának tartják.

Udvarias kicserkészek. Persze. Elmebeteg állatok.

2023. jan. 2. 13:52
 19/31 anonim ***** válasza:

Mert a cigány emberszámba veszi?

Akkor te sem találkoztál még egy cigánnyal sem.

Én tudnék neked mondani arab meg néger Nobel-díjasokat is. De találkoztam már arab orvosokkal és tudósokkal is.

De te tudsz nekem mondani cigány Nobel-díjast? Vagy találkoztál már élőben cigány orvossal?

2023. jan. 2. 14:17
 20/31 anonim ***** válasza:

Továbbra is várom cigány Nobel-díjasok neveit. Illetve arra is kíváncsi vagyok hány cigány orvossal vagy tudóssal találkoztál.

Mert én eddig rengeteg afrikai meg arab orvossal találkoztam már. Többek közt amikor kicsi voltam, akkor a gyerekorvosom is egy szudáni arab volt. De egyetemen találkoztam rengeteg kenyai meg arab kutatóval is.

Viszont nem emlékszem, hogy valaha találkoztam vagy mégcsak hallomásból is hallottam volna cigány orvosokról.

2023. jan. 2. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!