Az ellenzékiek tényleg elhiszik, hogy a Fidesz tehet a mai helyzetről?
Január 1-től Horvátország bevezette az eurót.
95-ben ők még háborúztak.
Január 1-től Magyarországon hivatalosan a megyéket átnevezték vármegyékre és visszahozták a főispán címet.
Az egész európai unióban Magyarországon a legnagyobb az infláció 23,1%
A Világbank gyűjtése szerint Magyarország felkerült arra a listára, ahol a leggyorsabban nőnek az élelmiszerárak.
Nálunk 44%-kal drágultak az élelmiszerek, amivel a lista 10. helyét foglalhatjuk el.
1.Zimbabwe 321%
2.Lebanon 203%
3.Venezuela 158%
4.Turkiye 102%
5.Argentina 92%
6.Iran 84%
7.Sri Lanka 74%
8.Rwanda 65%
9.Suriname 51%
10.Magyarország 44%
Az egész európai unióban Magyarország a 2.legrosszabb, legkevesebb fizetést mi visszük haza.
A tények makacs dolgok.
Köszönhető ez a 13.éve tartó, fideszes 2/3-os kormányzás után.
Képzeld akkor mi lenne, ha a mostani ellenzék lenne kormányon, akik mindent megtettek (megtesznek most is) 2010 előtt is hazánk leértékeléséért!
Akkor az ellátatlan hajléktalanok tömegétől nem lehetett lemenni egyetlen aluljáróba sem jóérzéssel!
Tömegek feküdtel a falak mentén szorosan egymáshoz szorulva.
Ez volt a mostani ellenzék regnűlása idején, de nagyon sok halott és nincstelenné embert termelt ki az országot leépítő Gyurcsány család! Egyikük kormányról, a neje volt a családi lopott holmi könyvelője, aki lepapírozta a lopott dolgaikat, ami miatt szenvedtünk 2004-5-től kormány váltásig!
21* válaszoló vagyok
Én állítottam valamit,ezt tényszerű számokkal támasztottam alá,és még forrásmegjelölést is tettem.
Nagyon szívesen vitázok egy adott témáról,de az nem vita,hogy...
"Mi lenne,ha az a csúnya gonosz ellenzék lenne a hatalmon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!