Betiltanád a tűzijátékot, petárdát a kutyák miatt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 18:23
41/64 Doloresz válasza:
inkább a kutyákat kéne betiltani azokkal sokkal több baj van egész évbe
43/64 anonim válasza:
Nem és nem is fogják.
Ebben a szavazásban jelenleg a pyrosok vannak alulmaradva 2 szavazattal de láttam kérdést ahol 3 szor annyian nyomtak a megtartására.
44/64 anonim válasza:
Figyu én nem a házak közt lövöm hanem kimegyek egy térre kb 100 méterre vannak a házak ha az ajtót bezárják ablakot becsukják akkor tudnak gyönyörködni egy több százezres tűzijáték arzenálban.Be sem hallatszik direkt meg is kérdeztük pedig azért vettem 50 milis telepet is.
45/64 anonim válasza:
Ja és a madár ott ült a póznán meg se mozdult csak az első rakétánál felszállt de aztán vissza is ment és ott maradt, csak az elsőtől ijedt meg.
46/64 anonim válasza:
Azért az elég agyf_sz amikor túléled a szilvesztert-újévet, végre rendben vannak az állataid, aztán jan. harmadikán valami f@sz az utcában úgy gondolta még ellövi a maradék petárdát/tüzijátékot. Azért a seggébe dugtam volna az ilyennek!
48/64 anonim válasza:
#46.
Nyugodtan ellőheti a maradékot, mivel a termékek nagy többsége amúgy is használható egész évben :)
49/64 anonim válasza:
Fröcsögjetek már mással a FIDESZ ellen légyszi:)
50/64 anonim válasza:
"ebben a mérhetetlen szegénységben melyben élünk hogy lehet az, hogy valakinek még van pénze pirotechnikai eszközökre"
Meg ennyi kutyára... Akkor fogom elhinni, hogy tényleg rosszul élünk, ha azt látom, hogy megcsappan a kutyatartók száma legalább a lakótelepeken (ahol ugye elvileg az életszínvonal se nagyon magas, meg eleve nem is igazán kutyatartásra való egy panellakás).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!