Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik ezek a lájkolók? Miért...

Kik ezek a lájkolók? Miért van ilyenekre szüksége a Fidesznek?

Figyelt kérdés

Sokan hallottak arról, hogy Fülöp Attila fideszes politikus faosztásba kezdett Ózdon, kétségbeesett válaszként arra, hogy Magyar Péter ugyanezt tette.

Megnéztem a fideszes posztját Facebookon és azt látom, hogy lájkolók egy jelentős részét ázsiaias (talán vietnami) nevű lájkolók teszik ki, akiknek nincs egy darab ismerőse sem.

Ez hogyan lehetséges? Ázsiában toboroz a Fidesz? Vagy kamuprofilokról van szó?

Megvalósít ez valamilyen bűncselekményt, ami miatt feljelentést tehetek? Ne feledjük, tőlünk eggyel keletre az ottani Alkotmánybíróság megsemmisítette az elnökválasztás eredményét, miután Călin Georgescut orosz botok segítették.

febr. 7. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:
29%

Nem, nem bűncselekmény lájkolni. Amúgy Magyar Péternél is voltak vietnami lájkolók:

[link]

febr. 7. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Ezek pénzért vett lájkok. A fidesz ezzel akarja mutatni, mennyire népszerű. Én MP-s posztok alatz még nem találkoztam vietnami lájkolókkal.
febr. 7. 07:45
 3/4 Fsms ***** válasza:
74%
Ki tudja, lehet a vietnamiak is kapnak magyar állampolgárságot a like-ért.
febr. 7. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azok botok nem valódi személyek. Azon már gomdolkodtál miért 3 másodperc csinálni egy úgy FB profilt? Miközben itt a GYK kezdetben nem is írhatsz hozzászólást max 5 percenként.
febr. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!