2023-ban már megint össze fog omlani az egészségügy?
Figyelt kérdés
Vissza térő egy hangulatkeltés ez a baloldal részéről, de mennyire releváns akkor, hogyha pótlékok nélkül egy OKI végzettségű 4-6 éves jogviszonnyal rendelkező ápoló bruttó félmillió forintot vihet haza, egy 20 éve dolgozó orvos pedig bruttó egymillió felett keres.2022. dec. 31. 14:43
31/33 anonim válasza:
30-as lol. Szerinted mi fog történni ha senki se megy ápolónak egy idő után. Majd az orvosok ellátják a betegeket? Vagy addigra lesznek robotok akik ellátják őket? XD
32/33 anonim válasza:
29-es vagyok megint. Igazad van, nem írtam le, hogy ott lesz a magánEÜ. Tehát akinek van pénze azt ellátják, a csórók meg rohadjanak meg, szép jövő.
33/33 anonim válasza:
31! Most nem tudom, hogy szándékosan nem érted, vagy tényleg el kell magyarázni?
Mindenféleképpen lesznek ápolók, csak nem annyi, mint manapság. Ami mondjuk komoly gondokat vet fel, mert közben elöregedőben van a népességünk, de ebbe most ne menjünk bele. Valójában az ápolói nagyon elkezdett hiányszakmává válni a nyugati világban! Ennek okai sokkal mélyebbek, mint az, hogy mennyi fizetést kapnak a benne dolgozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!