Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2023-ban már megint össze fog...

2023-ban már megint össze fog omlani az egészségügy?

Figyelt kérdés
Vissza térő egy hangulatkeltés ez a baloldal részéről, de mennyire releváns akkor, hogyha pótlékok nélkül egy OKI végzettségű 4-6 éves jogviszonnyal rendelkező ápoló bruttó félmillió forintot vihet haza, egy 20 éve dolgozó orvos pedig bruttó egymillió felett keres.

2022. dec. 31. 14:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
5%

"#14, a történeted ott sántít, hogy boldog-boldogtalant nem fognak ellátni a helyi rendelőintézetben. Nálunk is az SZTK-ban egy rakat helyre ki van írva, hogy (a súlyos eseteket leszámítva) CSAK HELYI embereket tudnak ellátni. Ha a lakcímkártyádon nem az a lakhely szerepel, nem foglalkoznak veled."

Nehogy már hazugsággal merészelj vádolni ! Nem a lakóhelyem szerinti rendelőintézet, csak a szüleim élnek ott és mégis másnap megcsinálták a mellkasröntgent.

Nem mindenki oylan kötekedő , mint te.

2022. dec. 31. 15:23
 22/33 anonim ***** válasza:
88%

"Nehogy már hazugsággal merészelj vádolni !"

Nem vádoltalak semmivel.

"Nem a lakóhelyem szerinti rendelőintézet, csak a szüleim élnek ott és mégis másnap megcsinálták a mellkasröntgent."

El tudom képzelni, hogy ismeretségi alapon foglalkoztak veletek, de ugyanezt egy vadidegen városban 100%, hogy nem tudnád eljátszani.

"Nem mindenki oylan kötekedő , mint te."

Miben is kötekedtem pontosan? ...

2022. dec. 31. 15:30
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Abban, h ismeretlenül jobban tudod, hogy mi hogy történt és ha bármi pozitivat merek irni a magyar egészségügyről,az eü dolgokzókról, le vagyok pontozva és hurrogva.Épp hogy dicsértem őket, hogy nem kötekedtek velem és rugalmasak voltak.

Mert a magyar mentalitás olyan, ohgy nektek mindig minden sz-r.

Ha a világ legjobb oktatási rendszerét dolgozzák ki nektek a közeljövőben, akkor se fognak élni vele a gyerekek, le fogják sz-rni az iskolát és továbbra is megy majd minden netes fórumon a sápitozás, h Magyarországon úgyis minden szar.

Ennyit szoktam itt is látni. Minden szar és kész. Nem látnak ettől tovább az emberek.

2022. dec. 31. 15:36
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

"El tudom képzelni, hogy ismeretségi alapon foglalkoztak veletek, de ugyanezt egy vadidegen városban 100%, hogy nem tudnád eljátszani."

Ezt is rosszul gondolod, nektek ugyan leirtam, h a szüleim élnek ott, de a rendelőben ezt senki nem tudta. Szimplán azért hivtam fel őket, mert a szüleim ott élnek és ez jutott először eszembe. De NEM ezért fogadtak. Szóba sem került, hogy a szüleim ott élnek.

2022. dec. 31. 15:38
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért züllesztik le az egészségügyet, mert úgy gondolják, hogy a nyugdíjasok "úgy is csak viszik a pénzt", és hát most minden fillérre szükség van. Brutális, de feltételezésem szerint tényleg így gondolkoznak.
2022. dec. 31. 16:41
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

#24, tekintve, hogy mindenkinek más a tapasztalata, a kiegészítéseiddel együtt egyre inkább a tündérmese kategóriába kerül át a történeted.

"Nem látnak ettől tovább az emberek."

Ez inkább vall rád... Tegyük fel, hogy tényleg minden úgy történt, ahogyan leírtad. Te ebből levontad a messzemenő következtetést, hogy az egészségügyben minden fasza.

Jól értem?

2022. dec. 31. 16:50
 27/33 anonim ***** válasza:
27%
Nem fog osszeomlani. Rogyadoza, de mukodni fog. Az eddigi taplo orvosok, apolok meg jobban azok lesznek. A lelkiismeretes jo szskemberek pedig megkapkjak a komoly fizetest amit megerdemelnek. Sajnos beloluk keves van.
2023. jan. 1. 06:47
 28/33 anonim ***** válasza:
83%
27! "A lelkiismeretes jo szskemberek pedig megkapkjak a komoly fizetest amit megerdemelnek. Sajnos beloluk keves van." -még kevesebb lesz, mert semmivel nem fognak több pénzt kapni attól, hogy jók...akik valóban jók, azok már külföldön vannak, vagy tartanak.
2023. jan. 1. 10:15
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem omlott össze, csupán szar állapotban van. Mindenesetre ne lepodjon meg senki ha 10 év múlva 70 éves ápolók fogjak ellátni, őket us visszafogják hívni mint a nyugdijjas tanárokat most :D
2023. jan. 1. 12:29
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
29! ilyen gond nem lesz, mert kevesebb kórházi osztály lesz mint ma van, tehát ápoló lesz elég, csak bejutni lesz nehezebb.
2023. jan. 1. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!