Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez mekkora szégyen és kire...

Ez mekkora szégyen és kire nézve?...

Figyelt kérdés

Találkoztam egy nyugaton élő ismerősömmel, beszélgettünk mindenféléről és szóba jött az itthoni helyzet, kérdeztem tőle, hogy tervezi-e, hogy haza jön-e, erre a válasz: minek? a mostani kormányotok még a bőröndömet is ellopná, már a reptéren, ha tehetné.

lefagytam , nem tudtam mit mondjak.

2022. dec. 30. 22:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20

A 16-os Angliáról írt.

2022. dec. 31. 18:23
 22/30 anonim ***** válasza:

21 - Látom, gondban vagy a számokkal.

A 16-os a 15-ösnek írt, azzal kezdte a hozzászólását, hogy "15"

Semmi köze Angliához... Olvasd már el, mit írt a 15-ös...

2022. dec. 31. 18:27
 23/30 anonim ***** válasza:

22

Akkor olvasd el a 15-ös második mondatát.

2022. dec. 31. 18:33
 24/30 anonim ***** válasza:
23 - Elolvastam, egy rohadt szó sincs benne Angliáról, te analfabéta!
2022. dec. 31. 19:32
 25/30 anonim ***** válasza:

#20 a 15-ös második mondata a nyugatról szólt, te még nem írtál mást csak reagáltál, hogy "ott".

Miért kellett volna a korábbira gondolni a válaszodból?

2022. dec. 31. 23:05
 26/30 anonim ***** válasza:

25 - Mert Románia az egyetlen ország, ami konkrétan meg lett említve.

Anglia már a te agyszüleményed volt.

2022. dec. 31. 23:55
 27/30 anonim ***** válasza:

26

Jó, inkább hagyjuk. BÚÉK

2023. jan. 1. 09:23
 28/30 anonim ***** válasza:
27 - Oké, akkor te is beismered, hogy sehol nem volt szó Angliáról :D
2023. jan. 1. 09:48
 29/30 anonim ***** válasza:

#26 Angliát nem én írtam, nem csak velem vitázol.

Miért nem lehet egy kérdésre szimplán csak válaszolni? Miért kell bunkózni kezdened rögtön?

2023. jan. 1. 12:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberekre mondták azt a kint elő ismerőseim, hogy ők tipikusan azok, akik amúgy semmit nem értek el, fel sem akarják fogni, hogy mennyire jelentéktelenek és nélkülözhetőek ott. “Hazafele” szeretik mutatni, hogy mekkora emberek, de arra sem veszik hosszú évek alatt a fáradtságot, hogy alapszinten megtanuljan kommunikálni. Halvány lila gőzük sincs, hogy mi történik körülöttük, mondván nem az ő dolguk, elvégre csak tisztességes munkavállalók az országban, nem dolguk foglalkozni a politikával stb. Ellenben majd 20 év múlva hazajönnek, felveszik a kinti nyugdíjat és élnek, mint Marci hevesen.

Amit pedig itthonról is látni. Az értelmi réteghez tartozó munkavállalók, nem azt szokták elsősorban kihangsúlyozni, hogy mennyivel élnek jobban, hanem, hogy megbecsülve érzik magukat. Egy ambíciózus mérnök, aki tényleg teremteni akar, nem érzi azt, hogy betanított munkát végez, sokat jobban teret kap, sokkal jobban hisznek benne.

Nem csak szidják az itthoni rendszert, hanem véleményt fejtenek ki róla, és ehhez általában társítanak valamilyen megoldást, vagy érvet.

Tökéletes kormány nincs. Itt a pénz a baj, a korrupció, de ezek jelen vannak máshol is; csak mi nem látjuk. Nyugaton pl óriási gond a bevándorlás, az araboknál a szabadság jelentős korlátozása.

Szerintem, aki nyitott szemmel járja a világot, nem azzal akarja megerősíteni magában, hogy jól döntött, hogy másoknak bizonygatja, hogy nekik szar, az nem tesz ilyen kijelentéseket.

2023. jan. 6. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!