Ez mekkora szégyen és kire nézve?...
Találkoztam egy nyugaton élő ismerősömmel, beszélgettünk mindenféléről és szóba jött az itthoni helyzet, kérdeztem tőle, hogy tervezi-e, hogy haza jön-e, erre a válasz: minek? a mostani kormányotok még a bőröndömet is ellopná, már a reptéren, ha tehetné.
lefagytam , nem tudtam mit mondjak.
“ lefagytam , nem tudtam mit mondjak.”
Hazamegyek, összecsomagolok, megkérdezem a többieket ki tart velem, aztán a Ferihegyi repülőtérre vezető utón könnyes szemmel mély búcsút veszek, mikor a repülő kigurul és felszállt mély levegő és az ablakból integetni
Tényleg ne jaszd a hülyét...
Rekord adó, rekord áfa, cserébe leepített eü, leepített oktatás, leepített szoc háló, nulla munkavállalói érdekvédelem és autokrácia.
Ezek pedig európa közepén a 21. Században szégyen hogy megtörténhet és 3 milla fatuskó örjöngve tapsol neki hogy- negyed annyi a fizum mint lehetne de jó, ha pedig megbetegszem én vagy a gyerekem és kórházba kerülök akkor 90% hogy meghalok ellátatlansàg miatt...
Szégyen!!!!
8
Kifelejtetted a heti 10 ezer éhen haló ellenzéki szavazót. Tehát 2010 óta durván 6.240.000 ember halt éhen az országban.
Ti olyan hülyék vagytok, hogy belőletek kifutja egy teljes szilveszteri kabaré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!