Ez mekkora szégyen és kire nézve?...
Találkoztam egy nyugaton élő ismerősömmel, beszélgettünk mindenféléről és szóba jött az itthoni helyzet, kérdeztem tőle, hogy tervezi-e, hogy haza jön-e, erre a válasz: minek? a mostani kormányotok még a bőröndömet is ellopná, már a reptéren, ha tehetné.
lefagytam , nem tudtam mit mondjak.
Most hatalmas haragot érzel a #8 iránt?
#10 "Kifelejtetted a heti 10 ezer éhen haló ellenzéki szavazót. Tehát 2010 óta durván 6.240.000 ember halt éhen az országban."
Meg kimaradt a 'naponta ezrek menekülnek el az országból' szöveg is, amivel már közel mínusz 10 millióan kellene lennünk. :)
13
Kihagytam azt a heti több ezer embert is, akiket a fidesz kiírtott, mert más a véleményük. Mára üresnek kéne lennie az országnak.
Az is kimaradt, hogy Romániában minden évben másfélszer többet keresnek az emberek, mint itthon, ma már a román gdp/fő meghaladja az angolt is.
Kérdező, a te barátodnak még nyugaton sincs annyi élete, hogy ne a magyar kormánnyal foglalkozzon, amikor még csak nem is szándékozik visszaköltözni?
15
Ott éppen sorra bukik a politikai vezetés. Meg gondolom leköti, hogy 2 szobában nyolcan élnek, és van 1 db budi.
#17 Ki nyert és hol?
A "nyugat" nem egy ország!
17
Jött egy brexit. Majd zsinórban le kellett mondania az utolsó 4 miniszterelnöküknek. Ez aztán stabilitás.
18 - Miről beszélsz? Tudsz szöveget értelmezni?
A 15-ös hozzászóló Romániával kapcsolatban írt, arra reagált a 16-os, én pedig neki írtam. Végig Romániáról volt szó. Milyen nyugatról hadoválsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!