Ez szégyen az emberekre nézve?
Figyelt kérdés
Volt a tévében, hogy 11 ezren érdeklődtek a határvadászat iránt, de csak 854-en adták be a jelentkezést, azok közül is csak 100 valamennyien feleltek meg. Nagyon siralmasan hangzik.2022. aug. 14. 16:46
2/23 anonim válasza:
"vót a tévében" esetleg valami forrás?
3/23 anonim válasza:
Az is! A magyar emberek fizikai állapota 0. A fiatalok többségéé is, ami a mindennapos testnevelés tükrében kudarc.
4/23 A kérdező kommentje:
1. Nem úgy írtam, hogy vót.
2. Mindegy, hogy mit linkelek, belekötsz.
3. Könnyen te is utána nézhetnél, de tessék, ezek a hivatalos számok. Tévedtem, még 11 ezren sem érdeklődtek:
2022. aug. 14. 16:50
5/23 Molyember válasza:
11 ezren kérdezték meg, hogy mennyi lesz a fizu, ebből 854-nek megfelelt, és még az is csoda, hogy ebből találtak 100 alkalmast.
De nem értem, hogy ez miért szégyen az emberekre nézve.
6/23 anonim válasza:
inkább a kormányra nézve szégyen.
7/23 anonim válasza:
Szégyen az a fizetés amit ezért a melóért kínálnak.A többi nem az emberekre jelent szégyent érdeklődni szabad,az egészségügyi alkalmasság megint más tészta.
8/23 anonim válasza:
Igen,sajnos ez lehetséges,hogy ennyire kevesen feleltek meg ennek a pályának.Lehet sok a pszichikailag nem megfelelő jelentkező,akinek nem mernek fegyvert adni,mert mindenre lő ami mozog.
9/23 A kérdező kommentje:
4000 embert tervez felvenni a rendőrség. Karcos.
2022. aug. 14. 17:03
10/23 anonim válasza:
Nem tudják feltölteni ezzel a rossz aránnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!