A "Rubel jobboldal" kifejezésnek van olyan alapja, mint a "Dollár baloldal" esetében?
Ugye az USA-ból valóban kapott pénzt a baloldal. Tehát ott volt ezzel való lebukás.
Magyar jobboldali párt is bukott le olyannal, hogy Oroszországból pénzelték?
11: ez a "keleti nyitás" politikája. Van ami nekem sem tetszett ebből.
De korrupció is történt, vagy politikai kampány pénzelése, mint a baloldalon?
"7: fejtsd ki, így katyvasz konteo."
Ebben semmi katyvasz vagy konteo nincs, beírod a felsoroltakat akármelyik keresőbe és elolvasod az eredményeket.
15: végigfutottam a linkjeid, de könyv, elképzelés, gyanúról írt cikk. Semmi érdemleges.
12: teljesen mindegy hol írják le Márki-Zay Péter szavait. Honnan linkeljem a cikket? Lehet a 444 nem írta le, bocsi. ☹️
"15: végigfutottam a linkjeid, de könyv, elképzelés, gyanúról írt cikk. Semmi érdemleges."
Mi semmi érdemleges? Clodo a bíróságon vallott, ez gyanú? :D
A MET perben gyakorlatilag a fejlesztési miniszter vallott a MET ellen, ez gyanú?
Mégis mit vársz? Hogy a nyakig korrupt NERben Polt Péter majd lenyom egy korrekt vizsgálatot ilyen esetekben? Hát ennél még jóval kisebb halakat sem ültetnek le bazz. Álomvilágban élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!