Ugye nem érezné fenyegetésnek az USA egy korszerű orosz rakétákkal felszerelt katonai támaszpont létesítését Kubában ? Természetesen kifejezetten védelmi jellegel, semmi támadó szándék.
#30 "Csak erre válaszolj? Megtámadta Oroszország Ukrajnát és Grúziát? Ha igen a válasz, akkor érted, hogy miért menekül mindenki előlük a NAToba."
Aha. Szóval azzal magyarázod hogy nem az amcsik állnak az ukrán-orosz háború mögött, hogy az oroszok megtámadták Ukrajnát?
El vagy tévedve - megint. Ez a következménye annak, hogy az amcsik felhergelték az ukránokat és előidézték azt a helyzetet amiben kirobbant ez a háború és nem előzménye vagy magyarázata.
Ami Grúziát illeti, ott is kevered a következményt a kiváltó okkal. Azért mentek be az oroszok, mert ELŐTTE a grúzok megtámadták Dél-Oszétiát. A grúz hadsereg támadta meg az ott állomásozó oroszokat és nem fordítva.
31! Egyáltalán elolvastad, amiket írtam? Mert úgy tűnik csak írsz valami hülyeséget a levegőbe és ennyi!
Azt akartam elmagyarázni, hogy Oroszország viselkedése az, ami a NATO-hoz tereli a keleti országokat! Érted?
#32 Értem amit leírtál.
De mikor érted meg hogy én meg arról beszélek, hogy TÉVEDSZ?
" mikor érted meg hogy én meg arról beszélek, hogy TÉVEDSZ?"
Te szavaztál anno a magyar NATO csatlakozásnál? Én igen. És tudod miért? Hogy a retek ruszkiknak esélye se legyen visszajönni. Ez az amcsik műve volt?
36.
Csak a nyalandó segg változott: a régi szovjet helyett új amcsi került a nyelvek elejibe. Minden más (szag, betyárkörték, íz) maradt a régi.
#39: most is 200-300 000 amcsi katona állomásozik nálunk? Amcsinyalonc egypártrendszer van? Most sem utazhatsz külföldre? Soroljam még?
Ugyanaz lenne a rendszer, mint akkor volt csak más ízesítésű betyárkörtével? Hááát nekem nfm úgy tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!