Most jelenleg miről szól a tanárok balhézása?

#19: "A szülőtől egy fillér sem kérhető! Ha egy osztályban van akár csak egy szülő is, aki nem engedheti meg magának, hogy drága könyvből tanítsák a gyerekét, annak honnan lesz könyve?"
Javíts már ki, de azt szeretnéd, hogy ha a tanár kitalálja, hogy más könyvből akar tanítani, mint az előírt, akkor az államnak ezt fizetni kéne, ha a szülők többsége ezt nem akarja? Érdekelne miért olyan fontos nektek ez a szabad tankönyvválasztás, mert sok embertől hallom.
#22: "jogászi létezésük társadalmi fontossága megkérdőjelezhető"
Téged se az eszedért szeretnek. Jogász nélkül még egy mezei lakáseladást se tudsz nyélbe ütni.

"Javíts már ki, de azt szeretnéd, hogy ha a tanár kitalálja, hogy más könyvből akar tanítani, mint az előírt, akkor az államnak ezt fizetni kéne, ha a szülők többsége ezt nem akarja? Érdekelne miért olyan fontos nektek ez a szabad tankönyvválasztás, mert sok embertől hallom."
Nem vagy te tanár, csak egy fideszes troll. Egyszerű szöveget sem tudsz értelmezni, fogalmazni meg pláne nem.
Nem azt írta hogy ha a szülők többsége nem akarja. Pont az ellenkezőjét írta. És a fidesz előtt nem volt egy előírt könyv, hanem javasolt könyvek voltak, amikből a tanár választhatott. Az államnak nem mindegy hogy egy könyvet ad ingyen, vagy a több könyv közül választott egyet adja úgy? Így is - úgy is tanulónkét egy könyvet fizet.
Ha meg nem érted miért fontos ez, akkor kérdezd meg a pártközpontban miért nem engedik! Aki ezt megkérdezi az tuti hogy nem tanár!

"azt szeretnéd, hogy ha a tanár kitalálja, hogy más könyvből akar tanítani, mint az előírt, akkor az államnak ezt fizetni kéne, ha a szülők többsége ezt nem akarja?"
Nem én, mint tanár szeretném ezt, hanem a szülők, nyilván. Nem tudok róla, hogy fájt volna bármelyiküknek az ingyenes tankönyvek bevezetése.
Én az előbb csak arról írtam, hogy akik jelen helyzetben pénzt kérnek szülőktől tankönyvekért, azok szabálytalanul járnak el akkor is, ha végül sikerül a szülőkből kiénekelni a pénzt.

"#25: Szerintem azért nem engedik, mert nem szeretnék, ha liberális-bolsevik szellemben nevelnék fel a következő generációkat. Úgy látszik, a tanárok és a választók többsége is egyetért ezzel."
Ritka ostoba vagy, ha a liberalizmust és a bolsevizmust össze tudod mosni.

"Téged se az eszedért szeretnek. Jogász nélkül még egy mezei lakáseladást se tudsz nyélbe ütni."
És az megvan neked hogy tanár nélkül senki sem lehet jogász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!