Létezik olyan hogy bizonytalan szavazók, tehát egyszer Fideszre máskor ellenzékre szavaznak, tehát nem ideológia alapján szavaz?
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 15:32
1/13 anonim válasza:
Én 2018-ban LMP-re szavaztam, idén a Fideszre. Bár szerintem csak szimplán kinőttem a libsi korszakomat.
2/13 anonim válasza:
#1, vagy csak szimplán elsorvadt az agyad.
3/13 anonim válasza:
#2 aha, ha nem arra szavazok, akire te, akkor sorvadt az agyam, értem
4/13 anonim válasza:
Vannak, sokan nem foglalkoznak a politikával. Az 1-es talán legközelebb még tovább lép az értelem útján, és egy magyar pártot választ (MH).
5/13 anonim válasza:
A fidesznek van ideológiája? Ez valami új, mesélj!
6/13 anonim válasza:
5
Ők mindenhonnan csipegetnek egy kicsit, hol a fasizmusból hol a kommunizmusból...
7/13 anonim válasza:
#2, egyáltalán nem. Pont, hogy szerinted „gyerekes hóbort”, ha valaki nem a fideszre szavaz...
9/13 anonim válasza:
Persze, hogy léteznek. Nekem van ismerősöm, aki már a 4. pártja van. (MDF-MIÉP-Fidesz-LMP)
10/13 Isti22 válasza:
Aki nem ideológia alapján szavaz, az mi alapján? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!