Fideszesek, mit szóltok a gyerekvédelmi törvénnyel történtekhez?
A Fidesz azt tette, amit mindig. Hozott egy "gyerekvédelmi" törvényt, amelyhez nem csatolt büntetést, tehát nincs semmi jelentősége igazából, csak kommunikáció volt. Erre nagy tüntetések voltak az LMBTQ-közösségből, világszerte homofóbozzák a magyarokat, a németek elleni meccsen szivárványos buszba rakatták a magyar szurkolókat, aktivista szaladt be a pályára a himnusz alatt szivárványos zászlóval, a meccs végén a német válogatottat a kieséstől megmentő Goretzka politikai üzenetet küldözgetett a gólja után... Most meg az EU már a törvény visszavonását követeli a pénzünkért cserébe, ezt mondják. Emellett továbbra is óvodákba járnak szexuálisan felvilágosítani a 3 éves gyerekeket, és pár hónapra rá "Legyél meleg" szlogennel kampányoltak a genderisták, természetesen büntetés nélkül.
Tehát megint "megvédték" az országot szavakban, valójában nem, megint pénzügyi és egyéb károkat okoztak az országnak, sikerült rossz színben feltüntetni, elszigetelni az országot néhány szavazatért.
#43 szerintem az sem helyes. Sőt. És ha lett volna jobb opció, akkor hidd el, nem rá szavaztam volna. De a magyar politika olyan minősíthetetlen mélyponton van, hogy egy tróger tolvaj és egy ilyen között kell választani…
De ettől nem változik a velemenyem, a gyerekverés, akkor is ha “csak” fenekelés az mélyen elítélendő.
Amugy a másik kerdestől idézett válasz csak egy kiforgatott hasonlat, nem egy állítás amit helyeselt a válaszoló.
44, én az előző 12 év baloldali jelöltjein (Botka, Mesterházy, Dobrev, Gyurcsány, Karigeri,Jakab..stb.) sem érzékeltem soha, hogy túlzottan felvilágosultak lennének gyermekvédelem és melegek tekintetében.
Kb. csak azért álltak ki a melegekért (akiket egyébként nem nyom el ez a törvény, pusztán az iskola helyett az otthoni nevelésre bizza a gyerek szexuális nevelését), hogy ezzel támadhassák a Fideszt.
Nem hoztak törvényeket ellenük.
A törvény a szülőre és az iskolán kivüli világra bizta a szexuális felvilágositást.
Egyházi iskolákban egyébként is mókás lenne, ha feltűnne valaki a hagyományos helyett a két apa-egy anya vagy két transznemű családmodel bemutatásával.
Semmi nem változott a melegekkel kapcsolatban, pont ugyanannyi joguk van, mint a törvény előtt.
A pedofilok büntetésén meg nyilván a Kaleta-ügy miatt szigoritottak, ha nem szigorittak volna, akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem. Menne a sápitozás, hogy egy ilyen ügy után miért nincs szigorúbb pedofil törvény.
47 : ez a ti kattanásotok, hogy a törvény a melegek ellen szól.
Semmi az égvilágon nem változott a melegekkel kapcsolatban.
A pedofil bcs részét meg a Kaleta ügy miatt szigoritották, igen. Ahogy az állatvédelmi tv-t is szigoritották már, mert túl enyhén itélkeztek a birók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!