Ez is a gyerekvédelmi program része?
Elmebeteg, nem szabad neki válaszolni sem.
"Intézményi munkánk során azt tapasztaljuk, hogy a köznevelési rendszerben lévő gyermekek pszichés állapota aggasztóan romlik. Az óvodákban a szorongás, a viselkedés- és figyelemzavar, az iskolákban ezek mellett a depresszió, pánik, önsértés vagy akár a súlyosabb mentális zavarok megjelenése rendszeresen előforduló jelenség lett”
ezek azok a problémák, én
Saját környezetemben rohadt sok gyerek van és mindenhonnan ezt hallom vissza. Egyre kezelhetetlenebbek, a szülők sokszor tehetetlenek, mert nincs hova fordulni. Az egyik ismerős pártól elöször el akarták venni a babájukat, mert azt hitték, hogy alultáplálják, közben meg kiderült, hogy a baba alacsonynövésű, genetikailag visszamaradott és már biróságig mentek, mikor a védőnői hálózat máshogy határozott és elnézést kérve más ellátást javasoltak.
Annyi, de annyi eset van, csak az én környezetemben, ami elképesztő, és akkor nem beszéltem még az aszódi gyilkosságról, ami meg kb mindenkit sziven ütött, de a 2 rendőrön kivül, senki sem lett elmarasztalva az ügyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!