Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter: óellenzék:...

Magyar Péter: óellenzék: Fúúúj, ófidesz: tök oké az jöhet?

Figyelt kérdés
Sokan fognak emiatt a progresszív, baloldali és zöld Duna Pártra szavazni?
febr. 16. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt mondod hogy a fidesz elkezdi gyártani a kamupártokat hogy új törpepártokkal szavazatokat szívjon el a tisz párttól ?

Van benne logika. Meglátjuk a szavazókat mennyire tudják átverni.

Aki azt akarja hogy orbánék menjenek az a tiszára fog szavazni még akkor is ha nem ért egyet velük teljesen.

Nincs már alternatíva. Vagy marad a fidesz nyomor, vagy elindul a változás.

Milyen lesz a változás ? Nem tudjuk. De sokan úgy vannak hogy ennél ami most van bármi csak jobb lehet.

febr. 16. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Nem értek a Tiszával mindenben egyet, de a Fidesszel még úgy se, és ők engem közvetlenül károsítottak meg, szóval az egyetlen értelmes szavazati döntés a részemről a Tisza.
febr. 16. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

#2 Én is csak rossz létet kaptam a Fidesztől. Teljesen rossz EÜ-t. A covid alatt a rossz járványkezelés miatt vesztettük el egyik rokonunkat. Semmilyen támogatást nem kaptam a Fidesztől sose, semmilyen formában, de adókat és hatalmas inflációt igen.

Elegem van a sok hazugságból amit mondanak, főleg a propagandából. Egyszerűen fejfájás kerülget, ha valamelyik idiótát meghallom.

Legyen már vége ennek a szarnak örökre.

Csak a Tisza

febr. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!