A Tisza Párt jól tenné, ha a 26-os választáson összefogna az úgynevezett óellenzékkel?
Bár vannak kétségeim Magyar Péterrel kapcsolatban is, eddig úgy néz ki, jövőre rájuk szavazok.
Hogy jól tenné-e, azt nem tudom, viszont az én szavazatomat abban a pillanatban fogják elbukni, amint bármelyik vesztes óellenzéki bohócot meglátom velük szövetségben, legyen az dékás, momentumos vagy MSZP-s, vagy hódmezővásárhelyi polgármester.
Talán Hadházi Ákos lenne az egyetlen kivétel.
A parizeres miskolcit se felejtsük ki a felsorolásból!
Hadházy az egyetlen kivétel, mert ő már régóta pártfüggetlen és soha nem illegette magát Gyurcsánnyal.
Rajta kívül senki, mert azonnal bebukják a támogatottságukat. Én sem szavaznék rájuk. Érdemes megfigyelni amúgy a kínkeserves vergődés a Fidesznél, hogy már most Gyurcsányt is emelik felelé és dicsérik, nehogy elveszítsék és hátha még utoljára össze tudák vele mosni Magyart. Szerencsére nem fog menni, mert ez csak akkor sikerül, ha Magyar hibázik. De ebben nem fog, mert nem buta gyerek, és nincs is oka rá, hogy a 4%-ra mért buta Böszmével kokettáljon.
Palotás Jánossal kell óvatosan, mert nagyon nagyon összekarja kavarni a Tiszát az ellenzékkel. Így fogalmaz az ellenzéknek van 2'5 millió rámogatója, Magyar Péternek a Tiszának is közel ennyi, és a Tiszának szüksége van az ellenzéki szavazókra.
Minden eladásából nekem az jön le, hogy mindenképpen az a szándéka összebonorálni őket.
Azt mondja erre azért van szükség mert a fidesz egy bűnszervezet és nem lehet a Tisza ellenzéke, tehát szükség van az óellenzékre, hogy a Tisza ne egypárt(i) legyen.
#8 Palotás csak egy megmondó, ahogy pl. Csintalan is, aki ugyanezt az összefogós hülyeséget nyomja. De egyébként ez alól szegény MZP sem kivétel, semmi nem tanult abból, amikor ott állt egyedül (na jó, Donáth Annával) a szövetségesei nélkül, akik elpárologtak mellőle a vereség éjszakáján.
Ezek az emberek nem értik meg, hogy a politika az nem matek, és az 1+1 az simán lehet végül 0.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!