Miért kell félni a saját zászlónktól?
10-02 20:46 vagyok. (mert utánnam egy másik 82-es is szólt.) Szóval: A nemzettudatnak valóban belülről kellene jönnie egy egészséges szinten. És, hogy miért torzult a sajátunk, annak sajnos nagyon kemény múltbeli, tudatosan kialakított romboló háttere van. Ezt vagy elismeri valaki vagy nem. Mindig függtünk másoktól, bevonultak, kivonultak az évszázadok alatt. Alkalmazkodtunk (kénytelenek voltunk vagy kiírtottak volna bennünket is) stb.
Ha valaki Magyarnak tartja magát, szerintem a kulturált viselkedésével jobban kifejezheti, mintha örjöngene és úgy tenne, mintha. A Trianon csonkításhoz hasonlót belső lelki sérelem nélkül egyetlen más nemzet sem tudta volna elviselni, főleg nyomtalanul nem. Ma olyan világot élünk, amikor a pénz diktatúrája a legfőbb fő úr. A normális együttélés szabályait betartva mindenkinek lehet itt jövője. Amennyiben nem borul fel még jobban a morál. Nem a gyűlöletkeltés a legfőbb ellenségünk, hanem az a tudatos hátsó szándék, amivel a sokszínű magyarságot össze akarják ugrasztani valakik. Bocsánat! Én ebben hiszek.
Mgyarországon legelső sorban a magyar érdekeket, az itt élő emberek sorsát kell első helyre venni és a zászlót nem szégyelni. Nem attól vagyunk, leszünk magyarok, hogy ki lengeti erőssebben, magasabbra, hanem ahogy élünk, viselkedünk a hétköznapokban egymással. És ebben igencsak van mint fejlődnünk. Kinek nem inge, ne vegye magára.
igen, tény, h békében kéne itt élni. csak sajnos sok embernek pont az a baja, h ez a hülye miért tesz ki nagymagyarországos kitűzőt, biztos náci, biztos utálja a cigányokat és a zsidókat... pedig erről szó sincs, ez csak egy történelmi jelkép, ami igaz h már elmúlt, de volt, és csupán emlékezünk rá, és nem kesergünk folyton. ettől függetlenül a nagymagyországos embereknek, és a magyar zászlót viselőknek is lehet céljuk a béke, és a békés együttélés, hogy közösen tegyünk a haza érdekében. szerintem ez a legfontosabb, és aki itt él, az bátran hordja a magyar zászlót, mert ugyanúgy ide tartozik mint bárki más, és legyen rá büszke.
(és igen, a múlt elnyomásai miatt nem merik sztem az emberek a magyar zászlót hordani, de szerintem pont itt az ideje büszke lenni rá újra. más kérdés, ha nem hordod, akkor is lehetsz igaz magyar, én ezt a kettőt nem hoztam összefüggésbe)
Engem nem zavarnak a zászlók a magánházakon.
De miért leszek jobb magyar attól, ha kinn a zászló, mintha nincs?
Számomra többet jelet, ha valaki el tud mondani 5 Arany János verset fejből, ha ismeri a magyar történelmet, tudja használni a helyesírás szabályait (hajaj, a turbómagyaroknál ez miért hiánycikk?) égy úgy egyáltalán - szereti és tiszteli a hazáját a szívében a maga reális, emberi módján.
A zászló egy plusz, de nálam nem attól lesz valaki "hazafi", hogy kint lobod az erkélyen. ez már csak egy plusz dolog.
Damon Hill!
Te se voltál még amcsiban öreg :D De azért osszad csak az észt. Amerikában akármilyen zászlót viselhetsz, nem fognak lenézni.
Egyébként a parlamenti üléseket levezető házelnök felett ott van az Árpád-sáv, de ne szólj senkinek, mert még kiröhögnek, hogy most jössz rá.
By the way, láttad már a címerünket? Te turbóbibsi.
---
Amúgy meg 20 év ámokfutás és azt megelőző 50 év bolsevik idiotizmus után vagyunk, kettő között meg volt egy ellopott rendszerváltás, kb ezért tartunk itt.
abban hogy nem úgy kell magyarnak lenni, hogy hordod a nemzeti színeket meg az árpádsávot, egyet értek. de mégis vannak emberek akik vonakodva nézik a zászlót, meg az árpádsávot, és tuti nem vennék a kezükbe, pedig magyar emberek.
csak azt mondom hogy legyünk már végre büszkék a jelképeinkre!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!