Miért kell félni a saját zászlónktól?
Kamu válasza:
A magyar szó még nem magyar érzés,az ember mert magyar, még nem erényes ember,és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi.(Széchenyi)
régen hordtam árpádsávos karkötőt, de senki se tudta hogy az az, tehát magam miatt hordtam. piros fehér zöld karkötőt nem hordanék mert nacionalistának hinnének és az az én fősulimon hátrányt jelent.
de most tényleg, szégyen, hogy ha megjelenik egy klipben, vagy bárhol a magyar zászló, azok már rögtön nácik, zsidóellenesek... persze, legyél belülről magyar, de nehogy már nekünk kelljen szégyellni a zászlónkat a saját országunkban...
Egyetértek Széchenyivel! A nemzeti zászlónknak helye van az ünnepeinken,a középületeinken,de feleleges egy magánházon.
Ott ugyanis a legtöbb esetben magyarok laknak,és ezt mindenki tudja.
A hitelesség kedvéért: a komcsik (ha egyáltalán vannak még? soha nem náciztak,ha magyar zászlót láttak.
Még Rákosi sem változtatta meg a háromszínű trikolórt,csak a koronás címert cserélte ki rajta, a sarló-kalapácsos új címerre!
Szálasinak viszont nem tetszett a piros-fehér-zöld színű nemzeti zászló,előszedte a múzeumból az Árpád-sávosat!
Ezt minden józanul gondolkodó embernek illene tudnia!
A Jobbik,ha már új zászlót akart,miért nem a 48-as zászlók közül választott! Ezek is történelmi,sőt forradalmi emlékek,és senkit nem emlékeztetnek a nyilasokra.
Nézd, szerintem abszolút nem látod reálisan a helyzetet, szerintem egyáltalán nem kapcsolja össze semmiféle szélsőséggel, ha vki egy sima Magyar zászlót tesz ki akárhova is, én ilyet még nem tapasztaltam soha.....persze az árpádsávos az más, azt tényleg egyből összekapcsolják az emberek pl. a jobbikkal.
ne haragudj, de az, h vki szélsőségesnek, vagy akárminek tartana, csak azért, mert egy nemzeti színű karkötőt hordasz, azt sztem inkább csak mondhatni bebeszéled magadnak......persze csak abban az esetben, ha normálisan öltözködsz, és nem bakancsot, meg mittudomén ilyen "idősebb vagyok, mint Szlovákia" pólót....sztem érted, h mire gondolok.
Voltam pl. Németországban, és ott az tűnt föl nekem, h tényleg SEHOL egy német zászló, vagy ilyesmi, mondjuk ott nem is meglepő, mert ők azért tettek azért a múltban, h így legyen, meg egyébként is egy elég idétlen színkombináció muhahahahaha xD
Mind1....gondolj csak arra pl. h hány Magyar terméken, mint pl. szalámik, borok stb. van akár korona meg zászló is....de több másik helyen is lehet látni nemzetii színű dolgokat, szval nem értem, h neked miért az a benyomásod, amit írtál........
"A muszlim barát jobbik politikája nem a hazaszeretetről szól, sokkal inkább hazaárulásról."
Nem gond, de legalább a hozzád hasonlókat kivégzik.
"Egyetértek Széchenyivel! A nemzeti zászlónknak helye van az ünnepeinken,a középületeinken,de feleleges egy magánházon.
Ott ugyanis a legtöbb esetben magyarok laknak,és ezt mindenki tudja. "
Legtöbb esetben?
Erre az országra épp ez nem jellemző.
utolsó igazad van.
egyébként meg azért érzek előítéletet ezzel kapcsolatban, mert volt h próbálgattam magyar karkötőket, és akkor beszóltak kedves oszt. társaim, h mi van, hungarista vagy? meg volt h egy-egy videóban megjelent a magyar zászló, és azt az mszp-sek rögtön elkönyvelék köcsög jobbikosnak. meg mondom, a mi fősulink tele van zsidókkal, ott nem is ünnepelnek semmi magyar ünnepet, és aztán ott felvenni ilyen karkötőt... hát próbáld csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!