Miért kell félni a saját zászlónktól?
ma 09:24
Még mindig el vagyunk nyomva.1945 óta ez van sajnos.Amíg fel nem ébred a nemzet és ki nem söpörjük innen a liberális,zsidó csőcseléket csak álmodozhatunk Magyarországról.
"Nagyon nehéz lesz vissza állni a régi rendre mert az se volt tökéletes de muszáj mert ha így haladunk akkor annak kell szégyellnie magát aki magyarul mert megszólalni."
semmit sem kell túlzásba vinni!
Az, hogy vkin állandóan jelképek vannak engem nem zavar! nem tartok senkit názinak stb. aki hordja! de lenne egy kérdésem: MINEK?
10.00 igen sajnos még most is el vagyunk nyomva azáltalad említett hatalom és pénzéhes egyedek miatt.
az h minek hordjunk magyar színű dolgot? (nem százat, mondjuk 1et 2t) azért mert magyar vagy, és mert szabad, és mert büszke vagy a hazádra! én szeretem nagyon a magyar tájat, az ételeket, a szokásokat, és igeis hordok magyar zászlót, hogy a kis köcsö.g amerikába vágyó feltörekvő ifjúság vegye észre h ez a hazájuk és rengeteg szép dolgog van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!