Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell félni a saját...

Miért kell félni a saját zászlónktól?

Figyelt kérdés
Ha valaki magyar jelkéket visel, miért mondják rá rögtön h "köcsög náci Jobbikos"? Amerikában ha valaki amerikai zászlós dolgot hord, az meg teljesen elfogadott. Miért ilyen korlátolt még Magyarország?
2010. okt. 1. 19:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Kérdezőt kezdem sajnálni. El van nyomva szegény.
2010. okt. 2. 09:06
 22/41 A kérdező kommentje:
oké, gúnyolódj csak. de azért az tény h a magyarok eléggé el voltak nyomva az utóbbi időben.
2010. okt. 2. 09:24
 23/41 anonim ***** válasza:
31%

ma 09:24

Még mindig el vagyunk nyomva.1945 óta ez van sajnos.Amíg fel nem ébred a nemzet és ki nem söpörjük innen a liberális,zsidó csőcseléket csak álmodozhatunk Magyarországról.

2010. okt. 2. 10:00
 24/41 anonim ***** válasza:

"Nagyon nehéz lesz vissza állni a régi rendre mert az se volt tökéletes de muszáj mert ha így haladunk akkor annak kell szégyellnie magát aki magyarul mert megszólalni."

semmit sem kell túlzásba vinni!

Az, hogy vkin állandóan jelképek vannak engem nem zavar! nem tartok senkit názinak stb. aki hordja! de lenne egy kérdésem: MINEK?

2010. okt. 2. 12:23
 25/41 anonim ***** válasza:
Ez mindenütt elfogadott dolog ,csak itt nem.(Lásd pl Románia,Horvátország,Szerbia).De ha te itt kirakod a zászlót autómatikusan náci vagy,érdekes most a jobbikra hivatkoznak,de lőtte 2005-előtt sem tetszett ez....hogy van ez akkor?!
2010. okt. 2. 13:35
 26/41 A kérdező kommentje:

10.00 igen sajnos még most is el vagyunk nyomva azáltalad említett hatalom és pénzéhes egyedek miatt.

az h minek hordjunk magyar színű dolgot? (nem százat, mondjuk 1et 2t) azért mert magyar vagy, és mert szabad, és mert büszke vagy a hazádra! én szeretem nagyon a magyar tájat, az ételeket, a szokásokat, és igeis hordok magyar zászlót, hogy a kis köcsö.g amerikába vágyó feltörekvő ifjúság vegye észre h ez a hazájuk és rengeteg szép dolgog van itt.

2010. okt. 2. 13:56
 27/41 anonim ***** válasza:
75%
Próbálj meg Borsodban egy Magyar piros-fehér-zöld zászlóval sétálni vagy a karodon hordani félelem nélkül, kitűzni a házadra egyes vidékeken. Leszúrnak, meggyilkolnak, eltörik kezed lábad. .... mert ott Magyarnak lenni bűn és Magyart ölni dicsőség. (ez nem szélsőségesség csak ez van) Ha nem hiszed élj ott, ne csak a nyakkendőd mögül a bársonyszékből kotkodálj. A rokonom mesélt pár sztorit. Majdnem bele is őrült az i (gazságszolgáltatásba)
2010. okt. 2. 20:46
 28/41 A kérdező kommentje:
nah, erről van szó... :(
2010. okt. 2. 21:42
 29/41 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem....itt ha azt mondod szereted az országod,akkor már automatikusan lenáciznak......
2010. okt. 9. 19:47
 30/41 A kérdező kommentje:
hát igen, miközben csak arról van szó, hogy végre nem szégyellnénk a magyar zászlót, meg a Nagymagyarországot. jah, meg ha jössz a Nagymagyarországgal akkor is náci vagy természetesen. miközben esetleg ezzel csak azt akarod kifejezni, hogy szereted a határon túli testvéreidet is.
2010. okt. 9. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!