Az emberek miért fogyasztanak ennyit a magas infláció ellenére is?
Figyelt kérdés
Egekben vannak az árak, mégis két kézzel szórják a pénzt.2022. dec. 23. 17:15
12/13 anonim válasza:
Mert barmok, hagyni kéne rárohadni a kereskedőkre a sok szart, semmit nem költeni az alapvető, legolcsobb dolgokon kívül amíg nem csökkentik az árakat, ha azután sem csökkentik, menjenek csak csődbe. Én nekem megvan az a bizonyos lélektani határ, mindenkinél megkéne hogy legyen, sajnos még a minimálbéreseknél sincs meg, egyedül a nyugdijasok akiknél igen, mégha nem is rossz a nyugdijuk.
Pl. a hell kávékat már sok helyen 400 ért szoktam látni, én 250 fölött már nem vettem, ha mindenki így tenne, a Hell vagy árat csökkentene (megtehetné, robotizált minden, a tulaj Lamborghinivel járkál), vagy csődbe menne, választhatna, ehelyett nem hogy csődbe megy, hanem még több pénzt kaszál mint a válság előtt a sok birka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!