Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik tüzet okádnak Orbánra és...

Akik tüzet okádnak Orbánra és a rezsicsökkentést támadják, mit szólnak ehhez ?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 23. 11:02
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
93%
Halálom után felajánlom az agyamat a kérdezőnek.
2022. dec. 23. 12:25
 32/50 anonim ***** válasza:
88%
22) nem lehet tudni mert fogalmunk sincs hogy mibe kerül az olcsónak hazudott orosz gáz,vagy hogy az államnak mibe kerül az árstop.azt tudom hogy rekordmagas az áfa,25x-ösére emelték a tehergépjárművek útdíját amiből elképzelhetetlen mennyiségű pénz folyik be minden nap.
2022. dec. 23. 12:27
 33/50 A kérdező kommentje:

Azzal is Szijjártót és Orbánt támadják (az itthoni ellenzék és a külföldi média), hogy miért üzletelünk tovább a Gazprommal, mert nem hajlandók tudomásul venni, hogy 1. nincs más lehetőségünk 2. ettől csak rosszabbak a jelenlegi alternativák 3. három ország ellátását oldotta meg Szijjártó, a szlovákok és a csehek is ezrét kapják továbbra is.

Mégsem állnak mellénk a nemzetközi médiában ,hogy megvédjenek.

Egyébként Szijjártó járt a CNN-ben és a riporter az interjú után megdicsérte, hogy milyen jól tette, hogy elintézte ezt nekünk.

2022. dec. 23. 12:33
 34/50 anonim ***** válasza:
91%

" hogy miért üzletelünk tovább a Gazprommal, mert nem hajlandók tudomásul venni, hogy 1. nincs más lehetőségünk"

Pont miattuk nincs más lehetőségünk. Ellenzékből igen hangosan kiabálta Viktorka : ne legyünk a gazprom gyarmata " erre 12 év teljhatalmú kormányzás után...

2022. dec. 23. 12:40
 35/50 anonim ***** válasza:
91%

33) tovább hazudsz.

[link]

2022. dec. 23. 12:40
 36/50 anonim ***** válasza:
91%
Hollandiában pl az állam célzott rezsi támogatást adott az emberek egy részének. A piaci ár nem minden, mert az állam máshogy is tud segíteni.
2022. dec. 23. 12:41
 37/50 anonim ***** válasza:
88%
Jól van kérdező xd, amúgy kedves vagy, de a meghatározott rész felett, így is 7szeres árat fizet mindenki. Legalább amit megakarsz fogalmazni, azt írd már le normálisan. Ezt nem rossz indulatból írom, csak ha már veszem a fáradtságot, és össze szedem a gondolataimat, akkor örülnék neki, ha nem ideokádott , értelmetlen gondolatok lennének rá a válasz. Meg amiket leírtam, az ország működéséről, arról sem látok semmiféle cáfolatot, nem lenne rossz, ha arra is reagálnál, mert így sok értelme nincs a mondandódnak. Nem mondom, hogy kedves stílusban beszéltem veled, a 28as válaszomban, de én legalább leírtam érveket, hogy miért hibád a rezsicsökkentés, legalább valami cáfolatot tegyél, de ha nem tudsz semmi gond, csak akkor nekem van igazam :). Az meg hogy rosszindulatú lennék, nos ha nemakarom, hogy a folyamatos ráfizetés következtében, amit a rezsicsökkentés okoz, meg árstopok miatt, államháztartási hiány, illetve folyamatosan növő infláció legyen, ami a forintot mégtovább gyengíti, és a gazdaságot tönkre teszi, és ezért rosszindulatú vagyok, nos akkor azt tudom tanácsolni, hogy szerintem az agyadnak a gondolkodásért felelős részét, akár most kukázhatod, mert sok hasznát nem veszed. Bőven elég számodra a vegetatív funkciókért felelős rész is :).
2022. dec. 23. 12:45
 38/50 A kérdező kommentje:
35-ös minden nap leirja valakinek , hogy "ne hazudj". El nem tudom képzelni, az iskolában, családban, munkahelyen hogy birják elviselni, ha ott is mindenkivel igy kommunikál.
2022. dec. 23. 12:59
 39/50 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező azt nem érti, hogy amikor pl. kivetnek a boltokra, cégekre extra adót, hogy abból finanszírozzák a rezsicsökkentést, ahogy elhangzott, akkor ezeket az adókat áthárítják, ezt látjuk az árakban, hogy minden eszetlenül drágul.

Ezért kell egészében nézni a dolgokat, hogy ami rezsicsökkentést kapsz, azt visszaszedik más utakon tőled közvetetten, és azért élnek ezzel a trükkel, mert így a kérdezőhöz hasonló egyszerű emberek a kormánynak hálásak, és a boltokra dühösek a drágaságért, és nem tudják összerakni, hogy amit a "jóságos" kormány ad, azt kifizetik más formában a cégekre kivetett adó formájában, ami beépül az árakba, és az emberek fizetik meg a végén.

2022. dec. 23. 13:18
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar embernek semmi se jó. A magyar embernek minden rossz. Ha kiderül, h mégis van rezsitámogatás, szemben az ellenzéki mantrával, akkor azon sopánkodik, hogy a bérek alacsonyak :)"

Tudod kérdező, akkor az jobb szerinted, hogy a Fidesznek van pofája Németországot fikázni, hogy ott mekkora nyomor van, mikor 100x akkora ott a jólét, mint itthon:? Ez nem zavar téged? Az zavar téged, ha az ellenzék fikázza a fideszt, de az nem zavar, ha a fidesz arcpirító hazugságokat állít? Amúgy Magyarország egy az egyben egy fos, nem csak a rezsicsökkentés a baj, az még nem is a legnagyobb bajok között van.

2022. dec. 23. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!