Na, mit szóltok ehhez fiatalok? GB-ként 150 ft internetadó! Hány ezerbe fog ez fájni az átlag torrentezőnek havonta?
Majd 5000 helyett 25 000 lesz az internet havonta és természetesen korlátozva lesz a letöltés.
A rezsiharcosaink most elbuktak.
Nem a közvetlen díj a sok (bár több gigát simán lenetezel torrent nélkül is), hanem majd a közvetett.
Szerinted egy szerver mennyit forgalmaz óránként? A szervergép fenntartója árat emel, a szervert igénybevevő árat emel, kin csapódik le többszörösen? A fogyasztón.
Ki jár jól...?
"Hány ezerbe fog ez fájni az átlag torrentezőnek havonta?"
Úgy érted, az átlag tolvajnak? Nekem úgy havi ~30k. Olcsóbb lesz megvenni :). Nem digitálisan, offline. Bye-bye digital version.
Ez ellen fel fognak lépni a szolgáltatók. Nem lesz értelme fejleszteni a szolgáltatásukat, úgysem lesz kihasználva. Egyébként a BIX átlagos forgalma alapján azt számoltam, hogy 47Mrd-nak kellene lennie a bevételnek. Szóval már most elszámoltak valamit.
Nem fogják hagyni.
Több ezren fogják lemondani az előfizetést, én legalábbis biztosan.
Ennek semmi értelme.
Most költenek egy csomó pénzt arra hogy a legkisebb faluba is eljuttassák a normális sávszélességű internet hozzáférést 4G/LTE vagy optikai hálózaton keresztül, erre fel meg be akarnak vezetni egy olyan adót, aminek hatására csak a lottó ötösök fognak netre előfizetni.
Magyarisztán "jobban" teljesít!
A csodálatos Orbán,meg az egész kormánya!
A fizetéseket kéne emelned, meg munkahelyeket teremteni,mert lakhatatlan szutyok ez az ország,tönkreteszitek az egészet.Ti a havi több milliótokból éltek mint Marci Hevesen a többi ember meg le van szarva.
Gratulálok azoknak akik a csodálatos orbánra szavasztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!