Jövőre további 30%-os fidesz infláció jön?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 22:37
11/18 anonim válasza:
Zöld környezetvédő a fidesz mert csökkenti a húsfogyasztást és úgy alapból a fogyasztást is.
12/18 anonim válasza:
Most van 40%, azért reméljük ennél már több nem lesz.
13/18 anonim válasza:
Eskü, mutassátok már meg azt a boltot, ahol csak 40% volt az infláció, mert oda fogok járni akkor vásárolni. Én amit tapasztalatok az inkább 100-150%. Olyan pénzeket hagyok ott a boltban, hogy csak bámulok! Hogy hogyan jöttek ki a Fidesz statisztikái, az számomra rejtély.
14/18 anonim válasza:
13-as ezt én is szeretném tudni, hogy jött ez ki. Ugyanazokat a termékeket veszem, és több, mint dupláját fizetem, mint régebben.
15/18 anonim válasza:
Azért mert az infláció nem csak arra vonatkozik amit te vásárolsz.
16/18 anonim válasza:
#15 Nyilván tudjuk, nem kell az elterelő magyarázat, az a lényeg, hogy rohadt drága minden, és azt is, hogy nem vallják be a tényleges inflációt.
17/18 anonim válasza:
De akkor mire vonatkozik? Helikopterlapátra? Kísérleti nyúlra? Nyakkendőtűre?
Ami a társadalom döntő többségére vonatkozik az 100-150%. Ebben nem nyitok vitát. Semmilyen statisztika nem változtat ezen.
18/18 anonim válasza:
Melyik szankció miatt van ez?
Mit csinált már megint brüsszel?
Miért nálunk okoznak legnagyobb inflációt brüsszel és annak a szankciói?
Ha brüsszel szankciói ezek akkor miért szavazta meg ezeket orbán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!