Jövőre további 30%-os fidesz infláció jön?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 22:37
2/18 anonim válasza:
Persze, az apa férfi, az infláció nő.
3/18 anonim válasza:
A fidesz nem valuta, így inflálódni sem tud.
5/18 anonim válasza:
Én optimistább vagyok.
A hirtelen megugrást alapvetően a gáz- és olajáremelkedés okozta. Ezek az árak most már drasztikusan nem emelkednek, jó esetben csökkennek is. Tehát az élelmiszer-áremelkedés legfontosabb oka többé nem fog fennállni.
Emelkedhet még attól, hogy a forint egyre gyengül az euróhoz és a dollárhoz képest (meg kb. minden máshoz képest is). Ez azonban csak lényegesen kisebb mértékű áremelést okozhat.
6/18 anonim válasza:
A jelenlegi vágtató infláció tavaszig még emelkedni fog, de az év végére nagyjából a mostani felére fog visszaesni (a bázis hatás csodákat tesz), hacsak nem történik valami drasztikus változás.
8/18 anonim válasza:
Jövőre is meg fogják védeni a magyar családokat az életszínvonal javulástól :D
9/18 anonim válasza:
"Megvédjük a magyar családokat."
Ja, azt éreztem. Ha jövőre is hasonló eredményekkel tervezik, akkor hisztérikusan követelem, hogy engem inkább támadjanak!
10/18 anonim válasza:
Jövőre is meg fogják védeni a magyar családokat az étkezéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!