Orbán Viktor miniszterelnök urat miért kritizálják olyan sokan? Bevallom őszintén nekem szakmunkás végzettségem van, de soha ilyen jól nem kerestem itthon mint Orbán úr kormányzása alatt. Szerintem szakmunkásként a havi 450 ezer nem rossz.
"A kérdés arról szólt hogy miért kritizálják orbánt. Senki sem irigyli a kérdező bérét, pláne hogy az kifejezetten gyenge egy állítólagos "jó szakembernek". Ennyit kb. egy képesítés nélküli kezdő alkalmazott keres mondjuk a LIDL-ben, vagy egy 8 általánossal rendelkező buszvezető a BKK-nál. De ennyit egy pizza-futár is összeszed egy hónapban."
Kérdezzd meg a tanárokat, irigylik e nettó 250 el a kérdező bérét és mond el nekem, mire jutottál.
"Kérdezzd meg a tanárokat, irigylik e nettó 250 el a kérdező bérét és mond el nekem, mire jutottál."
Nem irigylik. maximum ők is szeretnének annyit kapni.
Te nem vagy tisztában a kifejezés jelentésével.
orbán viktor csak pecúr!
Erkölcsetelen hulladék, az emberiség salakja!!!!!!!!!!!!
"Kérdezzd meg a tanárokat, irigylik e nettó 250 el a kérdező bérét"
Nem kap 250-et egy tanár. 172 az alapbérük, ez pótlékokkal 207 nettóra egészül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!