Orbán Viktor miniszterelnök urat miért kritizálják olyan sokan? Bevallom őszintén nekem szakmunkás végzettségem van, de soha ilyen jól nem kerestem itthon mint Orbán úr kormányzása alatt. Szerintem szakmunkásként a havi 450 ezer nem rossz.
Jó neked, a keleti országrészben ennek a harmadát keresik.
És az ilyenek rengetegen vannak.
"Szerintem szakmunkásként a havi 450 ezer nem rossz."
Na, ezért ( is) kritizálják sokan!
Te szakmunkásként 450 ezret keresel, míg egy diplomás tanár vagy éppen egy eü. szakápoló jó ha a felét. Mert a te béredet nem az állam fizeti.
És abba belegondoltál hogy a jó kereseted ma mire elég?
Én amikor - szintén szakmunkásként - pályakezdő voltam, a kezdő bérem 3800 Ft volt. Jobban kijöttem belőle mint ma 450 000-ből.
"És kijövök a béremből."
Én is. 1700 euróért mosogatok Ausztriában. Mellé adnak szállást és napi háromszori ingyenes étkezést.
Ellenben mikor fél éve még otthon dolgoztam egyetemi diplomával rendelkező tanárként, nem sikerült kijönnöm belőle. Persze biztos, hogy te okosabb vagy, így nettó 207 ezerből simán meglennél úgy, hogy az albérletet is ki kell fizetned még belőle. Sajnos én nem voltam ilyen bölcs, így eljöttem erre a mocskos hanyatló nyugatra, és élvezem a hanyatlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!