Miért olyan népszerű bullshit a politikai analfabéták körében a szakértő kormány?
37, nekem ne kezdj el ájuldozni ismeretlenül a finn oktatáson. Hála az égnek, hogy nálunk nem olyan.
40 alatti többdpilomás értelmiségi vagyok, sok diplomás barátom dolgozik és tanult külföldön , úgyhogy elmondhatom neked, hogy ez csak egy vetités, parasztvakitás a nyugati országok részéről, hogy náluk jobb az oktatás.
#40 aha "elvtárs" tehát letornázták a 2010-es 21 ezer milliárd forintról (79114,5 millió euro) , a 2020-as 40 ezer milliárdra (105550,8 millió euro)🤣. (Azóta még meredekebben "csökken")
"A negatív növekedés és növekedés!"
Le tagadhatnád hogy fideszes vagy ennyi ésszel 🤭
Hagyd 43-as.
Olyan sötét a 41-hozzászóló, mint a fidesz.
41-es droid, az eredmények fent vannak a neten, de ahhoz tudni kellene kezelni a google-t.
Harmadik generációs értelmiségi családból származom, többdiplomás mérnök vagyok (BME) és a mérnök doktori képzést is végig csináltam.
Orvos, mérnök ismerőseim tucatja tanult is és dolgozik is Németországban, Dániában, Norvégiában, Svédországban.
Pusztán ennyi "közöm" van a témához.
Az eredmények mindig azt mutatják, amit a mainstream nyugatli liberális propaganda sugallni akar.
Ezért mnodom, hogy szerencsére az élsportban nem tudnak minket elsöpörni (és remélem, hogy a jövőben még jobbak leszünk), illetve hogy ELISMERIK a magyar oktatást a valós szinvonalán és a neki megérdemelt módon kezelik.
A finn oktatási csodából én köszönöm, nem kérek.
A magyar sport nemzetközi eredményeit is csak azért nem tudják félre söpörni, mert a meccsek, az eredmények teljesen nyilvánosak és mindenkit kötnek a szabályok, a nemzetközi egyezmények. Ebben nem lehet csalni.
Az oktatással lehet csalni, hisz ők állitják fel a "méréseket" és az "eredményeket" a saját szájuk ize szerint, nyilván mindig azt hozzák ki, hogy a nyugati oktatás fantasztikus, a kelet-európai meg szar. Csak ez nem fedi a valóságot.
Én nem vagyok elájulva az egyébként 5milliós lakosságszámához képest pofátlanul felülreprezentált Finnországtól.
45-ös droid.
“Az eredmények mindig azt mutatják, amit a mainstream nyugatli liberális propaganda sugallni akar.”
Ne keverd az debil fidesszel, akik mindent meghamisítanak Magyarországon, amit lehet.
#45 értem, tehát régi komcsi családból származol. Ez nem meglepő, hiszen ezzel a beteg ideológiával való fertőzöttség sajnos generációkon keresztül öröklődik, a rendszerváltás után született, de komcsi családban nevelkedettekből is sok új-kádárista-orbánista, tehát fideszes lesz, nemhogy azokból akik még a rendszerváltás előtt születtek.
Mármint ezt mondanám ha bármi igaz lenne a történetedből, de ugye tudjuk hogy mese habbal 😆
48, látjuk, hogy neked nyolc általánosod van. Nem szükséges minden kommenteddel tovább bizonygatni.
Tudjuk, láttál két videót és három cikket a finn oktatásról, és ezek alapján tántorithatatlanul beleszerelmesedtél. Én meg elmondtam, hogy a valóság nem ez.
48.
Ennek a sötét 45. és a 49. hozzászólónak a fejében létezik a valóság, mikor még a google-t sem tudja kezelni. 😂😂
Sötét, fidesz droid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!