Miért olyan népszerű bullshit a politikai analfabéták körében a szakértő kormány?
16, látod, ő is csak sárdobálást kap. Akkor nem mindegy, hogy a miniszter szakértő-e vagy sem ?
Szerintem csináld utána, hogy az ország egyik legjobb onkológusa legyél és utána beszélhetünk a megitéléséről.
Én örülök a Magyarságkutató Intézetnek, mert a 45 év szocializmus és a baloldali kormányok megtették a hatásukat az emberekre, elvesztették a nemzeti gyökereiket.
TUdom, ha rajtatok múlna, semmit nem fejlődnénk, semmit nem épiteténk, a segélyeket és a rokkantnyugdijakat kellene osztogatni a melósoknak.
Lehet bennük bizalom, mivel szakemberek.
Viszont a bizalmatlanság is jogos, mivel egy szakértői kormány jellemzően antidemokratikus képződmény. Őket nem a nép választja, sokszor inkább éppen az a cél, hogy szembeforduljanak a populizmussal és kiszolgálják az elitet.
Ahogy az 5-ös is írta, sokszor olyan szerepe van a szakértői kormánynak, hogy végrehajtják a szükséges, de népszerűtlen intézkedéseket, amit demokratikus választói felhatalmazással, népszavazással biztosan nem hagynának jóvá, egy hivatásos politikus sem lenne hajlandó megcsinálni, ezért kerül pozícióba szakértői kormány.
19, beleirtam a kommentbe, hogy háború, energiaválság és COvid volt az elmútl években !
NEM hazudtam. Fogd vissza magad. Értelmezd, amit olvasol, ne ragadj ki belőle félmondatokat és ne beszélj igy más emberrel !!
OV is mondta ma, hogy a legnehezebb évünk volt idén a rendszerváltás óta. Mindenki tudja, hogy a COvid, a háború és az energiaválság együtt nagyon durván hatott. Persze, hogy nőtt az államadóssság.
Igaz, nem 25 %_kal, azt Feriék intézték el virágzó gazdaság mellett.
Mert az ellenzék számára a j-t és ly-t felcserélő MSZP-s oktatási szakember és 32 évesen diákigazolvánnyal rendelkező Kunhalmi Ágnes és a patkányozó Bangóné lennének a szakértői kormány vezetői.
Ők nyilván jobbak, mint az ország egyik legelismertebb onkológus professzora.
"A szakértők számára teljesen nyilvánvaló, hogy nem megfelelő intézkedéseket hoztak, mégis, a kormány ezt az utat választotta,"
Tegyük hozzá, hogy senki nem bizonyitotta még be, hogy ezeknek a szakértőknek igaza van. Mellesleg a kormánynak is vannak saját szakértői, úgy tesztek, mintha ők nem szakértőkkel hoznának meg döntéseket. Azok is szakértők, csak a kritizáló szakértőkhöz képest ellenkező véleménnyel.
"beteges túlhatalma van. "
Érdekes, mert az emberek mégse nagyon érzékelnek ebből semmit.
Nem érzékelek visszaesést a demokráciában a Gyurcsány-érához képest.
"Ami most van az semmiképpen nem egészséges. Gyakorlatilag ha valaki kilép a kapun vagy bárhol megmondja a véleményét már kapásból bármilyen bűncselekményt rá lehet húzni."
Ezt komolyan mondod ? Milyen pocskondiázások mennek már a gyakorin is ,a facebookon is. Láttál valaha olyan embert, akit ezért bevitt a rendőrség ?
Az a vicc, hogy más országokban szigorúbban veszik ezeket a megnyilvánulásokat, mint nálunk.
Én pl Hollandia bürokratikus túlszabályozottságán szoktam kiakadni ,amikor ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!