Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történik az ellenzéki...

Mi történik az ellenzéki liberális baloldali szavazók életében, miért ilyen keserű rosszindulatú a többsége?

Figyelt kérdés

Fidesz és Orbán folyamatosan csökkenti az adókat.

- nem igaz hogy emeli, szokták mondani hogy sok új adót vezetett be, de ez pusztán adó filozófia. Nem a munkát terhelik adóval azaz mindenki eldönti mire költ mire nem.

Orbán és a Fidesz az élet minden területén javított az ország és a polgárok helyzetén.

- nem igaz, hogy rosszabb a helyzetünk mindenféle hazugságokkal támadják a kormányt de az igazság az hogy számos gazdaság élénkítő programon vagyunk túl és számos program most is folyik. Az államadósság 86%-ról 72%-ra csökkentették annak ellenére, hogy covid és háború nehezítette az ország helyzetét.

Orbán és a Fidesz mindent megtesz hogy könnyebben lehessen élni az országban a baloldal mégis mindig őrjöngve támadja a kormányt. Miért?

2022. dec. 21. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
68%

Így van, szemmel láthatóan az ellenzéktől jóval többet vitt. De akkor miért a fidesz szavazókat cseszteted ezzel?

2022. dec. 21. 15:01
 72/78 anonim ***** válasza:
57%
#71: Nem csesztettem külön a Fidesz szavazókat, az egy másik hozzászóló volt. Én csak magát a kampányt "csesztetem". Szerintem tisztességes eszközökkel is lehetne győzni, nem pedig mások megfélemlítésével.
2022. dec. 21. 15:05
 73/78 anonim ***** válasza:
77%

Politikában nincs tisztesség.

2022. dec. 21. 15:09
 74/78 anonim ***** válasza:
77%
#73: Ebben sajnos van igazság.
2022. dec. 21. 15:15
 75/78 anonim ***** válasza:
5%
Hogy lehetnek szellemileg visszamaradottak a fideszesek hogy egy krumpliért eladják a szavazati jogukat?
2022. dec. 21. 15:23
 76/78 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem szellemi visszamaradottság, hanem kiváló mérlegelő képesség. Az ellenzék valóban kevesebbet ér, mint egy darab krumpli.

2022. dec. 21. 15:40
 77/78 anonim ***** válasza:
34%
12 éve nem voltak kormányon, azóta azt látják, hogy nem úgy mennek a dolgok az országban, ahogy kellene. Nem csoda, hogy ez történt velük.
2022. dec. 21. 17:24
 78/78 anonim ***** válasza:
26%
Mert leváltanák a népet, csak nem jön össze xD
2022. dec. 21. 18:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!