Mi történik az ellenzéki liberális baloldali szavazók életében, miért ilyen keserű rosszindulatú a többsége?
Fidesz és Orbán folyamatosan csökkenti az adókat.
- nem igaz hogy emeli, szokták mondani hogy sok új adót vezetett be, de ez pusztán adó filozófia. Nem a munkát terhelik adóval azaz mindenki eldönti mire költ mire nem.
Orbán és a Fidesz az élet minden területén javított az ország és a polgárok helyzetén.
- nem igaz, hogy rosszabb a helyzetünk mindenféle hazugságokkal támadják a kormányt de az igazság az hogy számos gazdaság élénkítő programon vagyunk túl és számos program most is folyik. Az államadósság 86%-ról 72%-ra csökkentették annak ellenére, hogy covid és háború nehezítette az ország helyzetét.
Orbán és a Fidesz mindent megtesz hogy könnyebben lehessen élni az országban a baloldal mégis mindig őrjöngve támadja a kormányt. Miért?
És úgy lett ismét 2/3 hogy mindent bedobtak.
Összefosás, előválasztás, 3milliárd dollár USA titkosszolgálati pénz…
"Nem fogod a liberráltakat meggyőzni, ne fáradj."
Igazából ez k.rva jó: az államadósság a 2008-as válságig végig 60% körül mozog, amikor is felszalad 80%-ra. Azóta a Fidesz kormányzásának 12 éve alatt végig meg is marad ezen a 70-80%-os szinten, ami alapvetően szerintem teljesen oké, de nem igazán látom azt a k.rva nagy csökkenést, amit minden Fidesz-hívő szajkóz. 2020-ban az első miniválság miatt konkrétan ugyanúgy vissza megy 80%-ra, mint anno. Oké, azóta faragtak belőle, de én nem látom itt azt a hatalmas államadósságcsökkentést.
És bazmeg, ezt a saját számaitokból olvasom ki, és ti akármilyenberráltoztok. Hát menjetek már a p.csába.
Egyébként félreértések elkerülése végett: én nem gondolom úgy, hogy a Fidesz rosszul csinálná az államadósság kezelését, de azt sem értem, hogy mit tapsikoltok. Eleve érdekes ez az államadósságcsökkenés: ha a költségvetés minden évben tervezett hiánnyal zár, akkor hogyan csökken az államadósság? Nem inkább a GDP nőtt?
2010-ben 20.000 millárd Ft körülbelül ugyanannyit ér, mint ma 45.000 millárd Ft, te észlény. :)
33, nézd meg, hogy 2002 után vitték fel a szocik, nem csak a gazdasági válság idején ment fel. Az a nyolc év vitte fel 55-ről 80 -ra. és azóta próbálják lefelé vinni lépcsőzetesen. A Covid előttig, tehát 2019-ig sikerült.
Fletót kéne megkérdezni, hogy mit csináltak, ami miatt 55-ről 80-ra mente fel ? A gazedasági válság csak egy rövid időszak volt ebben a folyamatban.
#25, igen, a kormány szeret mindent arányosan számolni, mert máskülönben a reális számok elborzasztanák a népet.
De, ha már arányok (bár ezt pont nem szereti a kormány felhozni); 2/3-a úgy lett a fidesznek, hogy a szavazásra jogosultak kb. fele menet el szavazni. Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy az ország másik fele nem kíváncsi a fideszre, de ezt a 2/3-ot úgy adjátok elő, mintha az ORSZÁG 2/3-ának kellene a fidesz.
#28, én tökéletesen tudom, hogy miről szól, arra vagyok kíváncsi, hogy te tudod-e. Addig elég nehéz valamiről vitázni, amíg nem tudni, hogy a másik fél tudja-e, mi is áll pontosan ami törvényben... De a terelő válaszodból ítélve, fogalmad sincs róla.
“ 2010-ben 20.000 millárd Ft körülbelül ugyanannyit ér, mint ma 45.000 millárd Ft, te észlény. :)”
Te, agyhalott fidesz droid. 😂
Körübelül fidesz droid? 😂😂😂
Szàmok, nem az erōssèged. 😂😂😂😂
Gyertek agyhalott fidesz droidok. 😂😂😂
Tanítalak titeket, mert egy lègynek több esze van, mint a debil fajtàtoknak. 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!