Viktor, keserű a narancs?
Biztos az neki
kétlem hogy ő ide írna :S
Mégis miért kéne bárkivel is vitatkozni? Ezt a politikusi vitát eleve hülyeségnek tartom. Ha nekiállnak politikai indíttatásokból vitatkozni, akkor jobb lesz az ország sorsa? Nem. Hát akkor?
(Nem Orbán voltam :P)
63
Ha el kell magyarázni, miért fontos egy értelmes politikai vita egy demokráciában, akkor nagyon komoly bajok vannak.
Vonával ki vitatkozna?
Megnézem az összes tévés szereplését, nekem egy dolog jött le, hogy nem tud vitázni. Ha kérdeznek tőle valamit, és negatívan jönne ki belőle, akkor elkezd támadni, kitér a kérdések alól, ráadásul az igazát az összeesküvés elméletekben látja... Vona se lesz makulátlan 2014-re, ezt ne felejtsétek el. Sőt nem egy mutyiról lehet már tudni a jobbik részéről is. Csak írjatok egy levelet a jobbiknak, és kérdezzetek rá Róka György személyére...
Ki mondta, hogy fél tőle?
Én sem vitáznék olyanokkal, akik képtelen normális érveket felsorakoztatni.
Itt egy példa: valamelyik pártkelte műsorban volt Vona, és Trianonra terelődött a szó. Megkérdezte Betheln, hogy ha a jövőben adódna rá esély, akkor elfogadná, hogy visszacsatolják a területeket? Mit csinált Vona? Kitért a kérdés elől, nem válaszolt...
Aki mai helyzetben kiáll a választók elé és elmongja mit szándékozik csinálni, az választhat hogy:
1. Nagy tömegű választót veszít
2. Hazudik mint a vízfolyás
3. Ő Bokros Lajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!