A balosok miért élnek abban a tévképzetben, hogy a jobboldaliak a primitív, befolyásolható massza, miközben ők a felsőbbrendű értelmiség?
Nemrég élőben is sikerült vitába keverednem egy balossal (természetesen tagadta, hogy ő az lenne) a gender kapcsán és ajánlottam neki könyveket, amiket én is olvastam többek közt. Kiderült, hogy velem ellentétben angolul sem beszél, ami eszembe juttatta Karácsonyt, aki a fiatalos bölcsész imidzsével házalt, mielőtt kiderült, hogy még idegen nyelvet sem tud.
Persze hogyan is lehetne feltételezni valakiről intellektust, aki amellett kardoskodik, hogy bemondás alapján lehet egy férfiből nő avagy fordítva, ehhez nem szükségesek nemi jegyek (nemi szervek, genetika stb.), puszta érzés alapján dől el, mint amikor az oviban a gyerek viking harcosnak képzeli magát és akkor ő egy balos szerint onnantól az is.
Másfelől nézzük a tényeket: az állítólag ostoba tömeget a baloldalnak 12 éve nem sikerül megnyernie ellentétben a Fidesszel, tehát vagy totál tehetségtelenek, vagy okosabb náluk ez a tömeg. Esetleg mindkettő.
Ezen tényeket figyelembe véve tehát mire alapozzák azt a nem létező intellektust, ami a baloldali identitás alapját képezi?
"erre kíváncsi lennék.
Milyen értékekre gondolsz pontosan, és kik azok a baloldalon konkrétan, akik értéket teremtettek az elmúlt években? Én az orbántakarodjon meg az LMBT baromság majmolásán kívül más "értéket" nem láttam 12 év alatt, miközben a kormány fejleszti a vidéket, városokat, lehetne sorolni"
Az infrastruktúra fejlesztése valahogy mindig lemarad illetve papíron létezik 2032-ben, talán, esetleg. Van érték bőven mivel a magyar értelmiség az Ellenzéki oldalon összpontosul csak f*sol kilépni a komfortzónádból és felismerni ezt, így jobb híján a nyers erővel kompenzálsz mert neked csak az jutott. Amúgy nem a te hibád, biztos sok benned a cro-magnoni DNS.
Én nem fogok elveszni a részletekben, inkább megpróbálok neked rávilágítani a logikád hibájára:
Összekevered a műveltséget az intelligenciával. Egy orvosnak is lehet 100-as IQ-ja, és egy segédmunkásnak is lehet 140-es. Ezt az angoltudás említése kapcsán jegyzem meg. Lehet hogy te el tudsz beszélgetni egy angolul tudóval és egy angolul nem tudó intellektus pedig nem, de ha mindketten szembe kerülnétek mondjuk egy olasszal akivel egyikőtök sem tud közös nyelvet, akkor a nálad intelligensebb akár "kézzel-lábbal" is képes elvont fogalmakat is közölni, amíg te csak pislogsz, mint hal a szatyorban.
Tudod közben rájöttem hogy a mondanivalóm megértéséhez pont arra az intelligenciára lenne szükség, ami szerintem nálad hiányzik.
De legalább megpróbáltam.
16: az érvelési hibád ott van, hogy aki kormánykritikus, az nem automatikusan "balos", és nem automatikusan támogatja a transzgender témát
Sok konzervatív ember van, aki azért szavaz az ellenzékre, mert undorodik a korrupt urambátyám maffiállamtól, amit a fidesz létrehozott.
Nem a transzgender témán pörögnek az emberek, ez a legtöbb embert nem is érdekli, nem is hallana róla, ha a fidesz nem habosítaná szándékosan a politikai haszonért a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!