A liberálisok miért tesznek úgy, mintha más nem létezne diplomás "értelmiségiek"-en kívül?
Mutass pár példát erre!
Egyébként a szavazati jogot tényleg szűkíteni kellene tájékozottság alapján, mert főleg Magyarországon jól látszik, hogy az emberek azt se tudják hogy mire szavaznak.
Nem a diplomáról van szó, az igazából lényegtelen. Én azokat nézem le, akik képesek gond nélkül benyelni a Fidesz sértően ostoba propagandáját, őket egy nagyon egyszerű, de káros csoportnak tekintem. Az már egy másik kérdés, hogy miért az alulképzett, falujából soha ki nem mozdult emberekre jellemző ez inkább, de azt is hozzá kell tenni, hogy ez sokszor a diplomásokat is érinti.
Jó példa erre az új, bombázós plakát. Rengetegen elhitték, és ha azt mondom, hogy a mostani válság (pontosabban a válság kezdete, mert ez még nem az) miatt egészen 2019-ig kell visszaolvasni a híreket, akkor hülyén néznek rám, és egyszerűen csak nem hiszik el. Még azok sem, akik a végzettségük miatt elméletileg képesek az értő olvasásra.
Na, szóval tiszta hülye, aki nem normális, és ez nem függ a diplomától.
Hogyan? Nincsen diplomám sem, és nem is diploma szerint korlátoznám A szavazati jogot mert látom hogy a magyar felsőoktatás is milyen szar, mellesleg főleg a kitartás számít abban, hogy van-e vagy nincs.
Ismerek én értelmiségi kőműves és villanyszerelőt is ;) nagyon begyepesedett, ostoba nézet az, hogy csak diplomás, irodai munkás lehet értelmiségi.
Értelmiségi az aki tájékozott, önállóan, függetlenül gondolkodó, tudásra vágyó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!