Diplomás, értelmiségi embereknek hogy lehet ilyen véleménye?
Nemrég találtam egy új állást, külföldi cég, nagyon kellemes fizetéssel.
Maga a közeg is tetszik, modern, jól felszerelt, kulturált a környezet.
Viszont, a kollégáimon le vagyok döbbenve.
Olyan mértékben zsidóznak és cigányoznak, hogy valami hihetetlen.
Persze értem én, az előbbi kisebbséggel akad azért probléma, de így kifejezni magukat, döbbenet.
A zsidózást meg nem értem.
Pedig mindegyikük jómódú, diplomás értelmiségi, némelyikük jobb eredménnyel végzett, mint én.
Miért? Szerinted csak a taj parasztokat zavarják a cigányok és a zsidók, és a kuruc.info-t is csak ők olvassák? Csak a taj parasztok lehetnek patrióták, soviniszták, nacionalisták, rasszisták, stb. ?
....
Mért azt hitted hogy csak a "buta" segédmunkás meg a szakmunkás van elege az irányított pénzvilágból és a legális fehér galléros bűnözésből!
Sok olyan ember van akin megdöbbennél hogy antiszemita meg rasszista csak nem mondja ki mert ebben a témában a társadalom meg van félemlítve!
Ezek a dolgok Magyarországon már elérték a középréteget. Ma már nem kell szélsőségesnek lenni ahhoz, hogy valaki zsidózzon vagy cigányozzon. Bevett szokása lett a középosztálynak.
Számomra az a kérdés, hogy ha a középosztály ilyen módon viselkedik, akkor mire fogja vinni az ország?
Sajnos a "magasabb tanulmányok" nem járnak együtt a művelt, vagy inkább úgy fogalmaznék a társadalomban elfogadott normális viselkedéssel.
Az ilyen embereknek többnyire az élettel van alapvetően bajuk, de az adott táradalmi szintet megfelelően képviselni nem tudják az biztos.
Persze lehetne vitát nyitni arról, hogy ezek a "vádak" mennyire megalapozottak vagy nem megalapozottak. De nem ez a kérdés. Hanem az, hogy képes-e egy nép középosztálya ezen véleményét otthon tartani.
Magyarországon nem képes. Plusz munka helyett ilyenről beszélnek a munkahelyen jó hangosan. Azután csodálkozik a nagyérdemű nép, hogy a véka alsó fele alatt is talál még mélységet. Majd mindezért még jobban felelősé teszi a cigányokat és a zsidókat.
21 évet dolgoztam Svájcban. Azt se tudtam, hogy a kollégámnak gyereke született előző héten, nem hogy mit gondola ilyenekről. A munkahelyen munka folyt. És úgy élnek, olyan gazdagon ahogy. Nem véletlen. Az sem véletlen, hogy ezek után nem is másokban keresik állandóan a hibát.
Diplomás értelmiségi vagyok, kiváló minősítéssel, több idegen nyelvet perfekt beszélek, magas pozícióban vagyok, és anyagi helyzetemre sem panaszkodhatok. Mind a diplomámért, mind jelenlegi állásomért szorgalmasan megdolgoztam, nem restellek bent maradni akár 10-12 órát sem a munkahelyemen. A zsidókkal semmi bajom, de a cigányokat gyűlölöm. Tudod miért?
- zsidó még soha nem lopott tőlem
- zsidó még soha nem kéregetett tőlem
- zsidó még nem fenyegetett meg azzal, hogy megver / megöl
- zsidó még nem szólt be nekem az utcán, vagy bárhol máshol
- még nem találkoztam a járdát "kiscsaláddal" együtt elálló zsidóval
- zsidót még nem hallottam az ablak alatt üvöltözni
- zsidót még nem láttam szotyolával kérődzni és az utcát teleszemetelni úgy, hogy egy méterre állt a szemetestől
- zsidót még nem láttam a földön ülni és bámulni
- zsidót még nem láttam a ház mellé a kirakat aljába pisálni
- még nem láttam lepukkant, igénytelen, büdös, csótányoktól és mindenféle undorító állattól hemzsegő zsidó lakást
- még sosem találkoztam pár foggal és lenőtt festett szőke hajjal "lesz.psz?" megszólítással "ismerkedő" zsidó nőszeméllyel
- a magyar zsidók rengeteg Nobel-díjast és hírességet adtak a világnak. A cigányok???
- a zsidók munkahelyeket hoznak létre. A cigányok???
A fentieket viszont szinte nap, mint nap átélem a cigányokkal. Ugye nem várod el tőlem, hogy szeressem őket? Mire fel kellene....?
"A zsidózást meg nem értem. "
Mit nem értesz rajta? Mert nagyon szívesen elmagyarázom.
"- a zsidók munkahelyeket hoznak létre."
Igen, munkahelyeket hoznak létre (a saját multinacionális zsebeik minél jobban történő kitömése érdekében) minimálbér rabszolga tartás céljából.
Ennyi.
Töredék befektetett munkával(csak a nagy szájuk van) mások zsírjából gazdagodnak, egyszóval élősködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!