Diplomás, értelmiségi embereknek hogy lehet ilyen véleménye?
Nemrég találtam egy új állást, külföldi cég, nagyon kellemes fizetéssel.
Maga a közeg is tetszik, modern, jól felszerelt, kulturált a környezet.
Viszont, a kollégáimon le vagyok döbbenve.
Olyan mértékben zsidóznak és cigányoznak, hogy valami hihetetlen.
Persze értem én, az előbbi kisebbséggel akad azért probléma, de így kifejezni magukat, döbbenet.
A zsidózást meg nem értem.
Pedig mindegyikük jómódú, diplomás értelmiségi, némelyikük jobb eredménnyel végzett, mint én.
Nem munkaidőben beszélgetnek erről, hanem például ebédszünetben.
Szakmailag eléggé a toppon vannak,jól dolgoznak.
Ez nem a zsidókon múlik. Ilyen a kapitalizmus. Aki befektet tőkét, az szeretne valami hozamot is látni ennek fejében.
Egy vállalkozáshoz tőkére van szükség. Helyiséget kell bérelni, munkaeszközöket kell biztosítani, fizetni kell az alkalmazottat, stb. Ráadásul egy vállalkozás kockázatot is jelent, márpedig a kockázatnak ára van.
De. Ha valaki vállalkozást indít, az legalább 1 személy (ha a vállalkozó saját maga végzi a munkát) megélhetéséről gondoskodik, arról már a társadalomnak a közösségnek nem kell gondoskodnia. Aki munkahelyeket hoz létre, az egyértelműen jót tesz a társadalomnak, miért is kell gyűlölnünk emiatt? Azért mert ő is kap a befektetett tőkéje után jövedelmet?
Nekem az egyik ismerősöm apja nagy antiszemita és rasszista, pedig bíró az ipse.
Először el sem akartam hinni. A cigányokat persze megértem, mert folyton ők vannak előtte vádlottként, de a zsidókat nem tudom, hogy honnan szedi elő.
"Igen, munkahelyeket hoznak létre (a saját multinacionális zsebeik minél jobban történő kitömése érdekében) minimálbér rabszolga tartás céljából. "
Téged valaki nagyon becsapott. Túl sok marhaságot hallgathattál.
Dolgoztam multinál. Annál jobb munkahelyem nem volt soha. Es semmi köze se volt semmivel zsidó tőkéhez.
Amit te a zsidókra fogsz az egyszerűen kapitalizmus. Kizsákmányolásra meg egy olyan múltjától elviselem. A fel világot bejártam segítségükkel.
# 13
Mit gondolsz kik fürdenek a kapitalizmus áldásaiban?
A zsidók.
Ha te szeretnél valamit csinálni ami árthat az üzletüknek, azonnal lépnek(ellened), és ne félj bárhogy, bármi áron megtalálják a jogilag "becsületes" és "törvényes" módját annak, hogy az üzletük tovább menjen te pedig csődbe menjél. Ilyen a zsidó, "jóakaratú" és "becsületes".
"Igen, munkahelyeket hoznak létre (a saját multinacionális zsebeik minél jobban történő kitömése érdekében) minimálbér rabszolga tartás céljából.
Ennyi. "
Tetszik, vagy sem, a világ boldogabbik fele így él. Abban a kapitalizmusban, amely a világ boldogtalanabb fele szerint már legalább egy évszázada "hanyatlik"...
Amikor az értelmiség kezd el náciskodni, ott már komoly bajok vannak. De ma Magyarországon az a normális, elfogadott (minden társadalmi rétegben), hogy zsidóznak, cigányoznak, b***nak.
Rohad az egész ország, a társadalom. Közben nem veszik észre, hogy ők emésztik el az országot, de nem baj.
Akinek van esze eljön, az alja meg játszhatja a túrbómagyart miközben éhen hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!