Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért élnek abban a...

A balosok miért élnek abban a tévképzetben, hogy a jobboldaliak a primitív, befolyásolható massza, miközben ők a felsőbbrendű értelmiség?

Figyelt kérdés

Nemrég élőben is sikerült vitába keverednem egy balossal (természetesen tagadta, hogy ő az lenne) a gender kapcsán és ajánlottam neki könyveket, amiket én is olvastam többek közt. Kiderült, hogy velem ellentétben angolul sem beszél, ami eszembe juttatta Karácsonyt, aki a fiatalos bölcsész imidzsével házalt, mielőtt kiderült, hogy még idegen nyelvet sem tud.

Persze hogyan is lehetne feltételezni valakiről intellektust, aki amellett kardoskodik, hogy bemondás alapján lehet egy férfiből nő avagy fordítva, ehhez nem szükségesek nemi jegyek (nemi szervek, genetika stb.), puszta érzés alapján dől el, mint amikor az oviban a gyerek viking harcosnak képzeli magát és akkor ő egy balos szerint onnantól az is.

Másfelől nézzük a tényeket: az állítólag ostoba tömeget a baloldalnak 12 éve nem sikerül megnyernie ellentétben a Fidesszel, tehát vagy totál tehetségtelenek, vagy okosabb náluk ez a tömeg. Esetleg mindkettő.

Ezen tényeket figyelembe véve tehát mire alapozzák azt a nem létező intellektust, ami a baloldali identitás alapját képezi?

2022. dec. 21. 02:06
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%

Tehat beszeltel egy darab emberrel, aki sajat bevallasa szerint nem balos, es rola altalanositasz minden balosra.

Es akkor meg kerdezed, hogy miert nezunk hulyenek.

2022. dec. 21. 02:17
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak egy emberrel beszéltem. De már az írásképed is hűen prezentálja azt az embertípust, akiről beszélek. Ahogy az is, hogy mindig többesszámban beszéltek, csak azt a marha nagy tömeget nem látni mögöttetek soha.
2022. dec. 21. 02:26
 3/30 anonim ***** válasza:
73%

"Nem, nem csak egy emberrel beszéltem. "

Ó persze, hiszen nyilván az összes balossal beszéltél, hogy alapja legyen az általánosításodnak :)

2022. dec. 21. 02:29
 4/30 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy független média neked mond valamit?
2022. dec. 21. 03:02
 5/30 anonim ***** válasza:
74%
Vannak a jobbosok, a balosok, meg vannak azok, akik képesek gondolkodni és átlátnak a bábszínházon.
2022. dec. 21. 03:19
 6/30 anonim ***** válasza:
69%
Kicsit sem átlátszó miről szól a kérdés.Azt, hogy összefüggés van a iskolázottság - vagy inkább annak hiánya - és Fidesz szavazatok közt független kutatások bizonyítják.Nyugodtan kezdheted ezt megemészteni vagy örökre megmaradhatsz azon a szinten, amiért butáknak és gyernőttként tekintenek a fideszesekre.
2022. dec. 21. 03:20
 7/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagyunk felsőbbrendűek. "Nem is tudom", melyik csapat vezése, és tagjai szeretik uszíteni a másikat, rondán beszélni, közben mondani, hogy "mi aztán tömény keresztén nép vagyunk"...
2022. dec. 21. 04:22
 8/30 anonim ***** válasza:
20%
A jobboldalon nem láttam még értékteremtő embert. Mivel az értékteremtés előfeltételéül szabják az Ellenzék felszámolását, a következő ezer évben nem is lesz.
2022. dec. 21. 04:38
 9/30 A kérdező kommentje:

8; erre kíváncsi lennék.

Milyen értékekre gondolsz pontosan, és kik azok a baloldalon konkrétan, akik értéket teremtettek az elmúlt években? Én az orbántakarodjon meg az LMBT baromság majmolásán kívül más "értéket" nem láttam 12 év alatt, miközben a kormány fejleszti a vidéket, városokat, lehetne sorolni.

2022. dec. 21. 05:37
 10/30 anonim ***** válasza:
66%

"Egy több mint tízezres – koronavírus-járvány előtti – közvélemény-kutatási adatbázis alapján kialakítottunk egy olyan indikátort, amely iskolai végzettség, foglalkozási beosztás, lakóhely, etnikai hovatartozás (roma vagy nem roma), jövedelem és internethez való hozzáférés alapján rangsorolja a társadalmat, a privilegizált elittől az erőforrásokban legszegényebb underclassig. A kapott indikátor alapján azt láthatjuk, hogy a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefele haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága: a legkiszolgáltatottabbak között kiemelkedő a Fidesz népszerűsége. A tendencia igaz az egyes komponensekre is: az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák, és internethozzáféréssel nem rendelkezőek az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak. "

[link]

2022. dec. 21. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!