Miért gondolják páran, hogy az orbáni autokrata rendszer sokkal rosszabb, mint a nyugati liberáldiktatúra?
Nyugaton ugyanúgy elveszted az állásod, ha nem hódolsz be az aktuális fősodornak (LMBTQ, gender, transzlobbi):
"Mert rosszabbul élünk"
1001-el leírták már, fussunk neki mégegyszer, hátha végre sikerül felfognod: A nyugati jóllétet NEM a woke (haladár neo-liberális eszme), hanem a vadkapitalizmus alapozta meg. A Magyarországi rosszlétet pedig a kommunizmus.
Ok-okozati viszonyt fel tudsz fogni? Vagy azt hiszed, a szivárványzászló hiánya, a BLM, a kritikai fajelmélet, a cancer culture leutánzása majd havi 3000 eurós fizetést eredményez? Tudod, azt kellene leutánozni, ami előtte volt, kis gyarmatosítás, népirtás, kizsákmányolás 🙄
“Nyugaton ugyanúgy elveszted az állásod, ha nem hódolsz be az aktuális fősodornak (LMBTQ, gender, transzlobbi):”
Ha uszítsz, vagy más bőrszínű embereket és én lennék a CEO én is kivágnám azt a fejér felsőbbrendű tagot. Nem azért mert támogatom az LGBT közel se, de mindenkinek szabad akarata van, és az uszítás sokkal rosszabb, és a céget is hátráltatja.
Te azt hiszed, hogy nyugaton az LGBT közösség kényszerít téged hogy ellenkező nemű ruhákat vegyél fel, vagy hogy azonos nemű taggal járj?
Nem gondolod hogy túl sok széljobb influenszert híradót néztél?
"Ha uszítsz, vagy más bőrszínű embereket és én lennék a CEO én is kivágnám azt a fejér felsőbbrendű tagot."
Elolvastad a cikket?
Az nem uszítás, hogy nem fogadom el valaki elmebaját, pl. azt, hogy sárkánynak képzeli magát és annak megfelelően szólítom:
https://www.youtube.com/watch?v=_d_nycoiLwo
Vagy ha holnaptól Orbán Jézus Krisztusnak képzeli magát, akkor te leborulsz előtte és imádni fogod?
“ Vagy ha holnaptól Orbán Jézus Krisztusnak képzeli magát, akkor te leborulsz előtte és imádni fogod?”
Természetesen nem. Miért te igen?
14; nem. És pont így nem fogom nőként kezelni a magát nőnek képzelő férfit sem.
Érted az analógiát most már?
"Meghunyászkodó rabszolga mentalitás hogy havi 200 ezerért robotolsz és közben szídod a nyugatot ahol évente cserélik az autójukat. De te tudod, ha neked ez elég... "
Nyugaton átlag 8-10 évesek a forgalomban lévő autók, tehát ott sincs kolbászból a kerítés, hogy minden évben lecseréljék.
17; a gender nem tudomány, hanem politikai ideológia. A tudománynak pedig nincs egységes álláspontja erről, mindössze politikai nyomásra berendelt "kutatások" vannak, amiket te meg a szektád (most már látom, hova tartozol) szeretnek kimazsolázni az egészből és konszenzusként feltüntetni.
De felőlem legyél őrült, csak ne akard az őrületedet a társadalomra ráerőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!