A jelenlegi ellenzék mekkora fenyegetést jelent Orbán Viktor rendszerére?
Az ellenzék totál megosztott lett Április 3. után.
Valszeg 2026-ban csomóan be sem jutnak a parlamentbe, mert nem érik el az 5%-ot. A Fidesz meg annyira szétmosta az emberek agyát hogyha szétrohadna az ország akkor is rá szavaznának.
MZP-re én szavaznák hogyha végre meglesz az új pártja, de ne tud számottevő erő lenni. Össze lett Gyurcsányozva és kicsinálták a karakterét pedig nagyon örültem volna ha nyer.
D. Klára meg egyenesen nevetséges. Egy nő vagy 20-40 évig még MO-n nem lesz miniszterelnök. Csak arra jó hogy Orbánt hatalmon tartsák a 10-15% pártjukkal.
2030-ig kizárt hogy kormányváltás legyen.
Ameddig a közmédia az állam propagandáját nyomatja és nem hal ki az idősebb generáció addig képtelenség leváltani a Fidesz sajnos... Kivéve ha valami nagyon drasztikus változás történik.
Nincs ellenzék jelenleg.
Még ha van látszata is...
#6: Elsőre azt mondanám, hogy jobb, ha meg sem szólal. ...de ezt a videót látva ebben sem vagyok biztos... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!