Szerinted vissza kell vonni a gyermekvédelmi törvényt a magyar kormánynak ?
"A négerek a mai IQ-teszteken is ugyanúgy messze a fehérek alatt teljesítenek."
És? Nekem meg 132 az IQ-m, benne vagyok a felső 2%-ban, hivatalos MENSA-tagként. Akkor most nézzem le a magyarok 98%-át (amelynek valószínűleg te is tagja vagy), mert az övék alacsonyabb?
@27
"Gondolom, nem tudsz angolul, de talán magyar oldalakon is találsz infót James Watsonról."
Igen, van magyar Wiki lapja is, bár szegényesebb, mint az angol.
Én úgy tudom, hogy a szóban forgó úr valóban elkezdte kutatni ezt a területet, de nem jutott konkrét eredményre, vagyis nem sikerült megtalálnia a létező kapcsolatot, nem sikerült neki egy gént, génszakaszt, génkombinációt sem azonosítania az üggyel kapcsolatban. Tehát nem talált semmi konkrétumot, ennek ellenére kezdte a médiában népszerűsíteni a nézeteit, ezért kellett visszavonulnia.
Tehát nem azért, mert ilyen területet kutatott, hanem mert anélkül kezdte promotálni, hogy konkrét eredményeket tudott volna felmutatni.
#37 [link]
#38 Rengetegen népszerűsítik a nézeteiket anélkül, hogy konkrét bizonyítékuk lenne rá, de úgy tűnik, ezt csak akkor szabad, ha egybevág a marxista dogmákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!