Ha az LMBTQ-sok nem akarnak óvodákba,kisikolákba átnevelni, akkor mi kifogásuk is van a gyermekvédelmi törvénnyel?
Az, hogy ebbe belekeverték őket. 1 éve, 10 éve sőt 50 éve se akart egy homoszexuális sem óvodákba menni. Ezzel a törvénnyel összekeverik őket a pedofilokkal. A pedofília és a homoszexualitás két külön dolog. A melegek egyenlő jogokat szeretnének csak. Még mielőtt megkérdezi valaki, hogy milyen joga nincs meg a melegnek, ami nekem megvan: Nekem van a házasságkötéshez jogom, nekik nincs. Nekem van jogom örökbefogadni, nekik nincs. Ilyen egyszerű. Orbánka ezt jól kitalálta, hogy lehessen őket utálni, pedig az ő fia is meleg! Na ez a paradoxon. Soha egy melegnek, eszébe nem jutott óvodába menni téríteni. Sőt óvodába dolgozik több mint 40 éve, egyszer nem jött hozzánk egy meleg se, hogy légyszi hadd tartsak előadást a gyerekeknek. Amikor ezt orbánka kitalálta, csak fogtuk a fejünket, hogy ez mi? Ez egy nem létező dolog, a birka nép meg elhiszi, hogy ide bárki akar jönni téríteni.
Ez szimplán gyűlöletkeltés. Az okos ember ezt látja. A többi bólogat orbán minden kitalációjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!