Ha az LMBTQ-sok nem akarnak óvodákba,kisikolákba átnevelni, akkor mi kifogásuk is van a gyermekvédelmi törvénnyel?
25# rengeteg hiteles forrás van. Olvass utána. Pl Californiába betiltották a gyermekérzékenyítést, szerinted véletlen lenne? A Disney ügy kapcsán a hírek középpontjába is került, persze erről hallgat a "független" média. Szerinted miért?
26# az a demagógia, hogy nem tudod elmagyarázni miért tiltakoztok a gyermekérzékenyítés ellen, ha ti ezt állítólag nem akartok csinálni, csak mellébeszélsz...
Te azt írtad, hogy nem szeretnéd, hogy összemossák a pedofiliával. Erre válaszoltam a 24#-ben. Idézem : -Nem mosták össze. Azt sem szabad csinálni. Egyébként a gyermekek LMBTQ átnevelése, ahogy ők szokták mondani érzékenyítése és a pedofilia közt nagy az átfedés!! Ezt értsd meg
27# "Hibás az érvelésed. Az állatkerbe bemehet bárki, egy óvodába viszont ne akarjon bemenni egy transz, semmilyen indokkal. Mit keres ott egyáltalán?"
-Én is ezt kérdezem..
13# " még mindig várom a paragrafust"
-Arról, hogy a zoofilia büntetednő!? Nem vagyok jogász. Nem tudok egyetlen paragrafust sem arról, hogy nem szabad ölni, nem szabad elgázolni embert, nem szabad felrobbantani senkit mert nem vagyok jogász. Elég ha tudom hogy ez büntetendő.
25# "Szóval hiteles forrást nem tudsz felmutatni. Nem kell a mellébeszélés, ez tény."
-Akkor most mész és gyakorolni fogod a zoofiliát, mert szerinted nem ütközik törvénybe?
34# Szerinted több amerikai államban viccből tiltották be ezeket a gyermekérzékenyítéseket? Rengeteg ilyennel van tele a net
De ha szerinted ilyen nem történt, mert nem olvastad a magát függetlennek nevező médiában, akkor miért is baj, ha tiltják rendeletben hogy ne tegyétek, hiszen nem is akarjátok. Akkor miért tiltakoztok ellene?
35: fideszed Magyarországon ie betiltotta. Hol vannak a hírek, hogy előtte itthon történt volna akárcsak hasonló? Még a fideszsajtó se tudott ilyet produkálni.
Forrásod meg még mindig nincs :)
35 A többi államban azért vezetnek be ilyen intézkedéseket, mert el akarják terelni a figyelmet valamiről, és ez megosztja az embereket, így nagyobb figyelem irányul a korlátozó intézkedésre, mint a tényleges problémára. Pl. Floridában az állam nem tartja be az árvíz közeli épületekre kötött biztosításokat, Texasban csillagászati villanyszámlák vannak.
A Kaliforniai dolgot egyébként honnan szedted? Semmit nem találtam róla, ami nem lepett meg az USA talán legliberálisabb államáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!