Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindent összevetve, megéri...

Mindent összevetve, megéri Nyugatra költözni és ott dolgozni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 15:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Kisimul az idegrendszered, ebből a szempontból tuti megéri. Náray Tamás megtette, követendő példa ❤️
2022. dec. 20. 02:39
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Több, mint egy éve költöztünk ki a férjemmel és a gyerekkel. Meg akartuk várni, hogy befejezze a 8 általánost. A költözést leginkább a férjem szerette volna, sokat utaztunk előtte és végül Franciország Spanyolországhoz közeli tengerparti részére költöztünk. Mi lakást is vettünk, így albérletre nem kell költenünk. Kb. 25 százalékkal keresek többet, mint otthon, mivel itt szinte mindenki a minimál bért keresi, a francia kollégáim is. Viszont kapunk minden hónapban 200 € kajajegyet (ezt most a boltokban is elfogadják), illetve kb. 170 € az államtól ez egy prémium, mivel keveset keresek - ez is jár mindenkinek a fizetéstől és az eltartottak számától függően.

Mi jól éltünk otthon is, de imádjuk a tengert illetve kevésbé szeretjük az otthoni rendszert. Sokkal nyugodtabbak vagyunk mióta itt élünk és a megélhetési költségek is hasonlóak most, mint otthon. Nem mindenki csak az anyagi jólét miatt költözik, van egy réteg, aki neki indul kalandvágyból is.

2022. dec. 20. 08:58
 23/29 anonim ***** válasza:
24%
Én nagyon művelt és intelligens ember vagyok ezért kiköltöztem Írországba és birtokokat vásároltam fel még Brexit előtt így nagyon nagy extra profitot generálva. De az a helyzet hogy egy ekkora tálentumnak mint én vagyok teljesen mindegy hogy melyik országban van mert bárhová megyek a bajnok én vagyok.
2022. dec. 20. 21:01
 24/29 anonim ***** válasza:
41%
menjetek csak! legalább több munkalehetőség közűl választhatunk mi itt maradottak!
2022. dec. 22. 10:21
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
Igen, és így nem három banánt kapunk az államtól havonta, hanem hatot a hajcsártól, juhé!
2022. dec. 22. 22:03
 26/29 anonim ***** válasza:
18%
22...itthon is jól éltél de van 200 euró kajajegy...gratulálok...ezt azért a cigófelzárkóztatók is összehozzák..
2022. dec. 23. 00:08
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

26

Az a 200 euró itthon több mint fél évnyi családi pótlék itthon… csak a miheztartás végett.

2022. dec. 23. 15:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Megéri, de nem árt nyelvtudás és/vagy normális végzettség hozzá. Nekem is muszáj lesz 30 felett kimenni.

Szomszédom idős édesapja kartöréssel ment kórházba, de már nem jött ki élve, azt hiszem, fertőzést vagy tüdősgyulladást, és tudnék még cifra történeteket mesélni. Csak magánrendelésre szabad már menni.

A közoktatás összeomlott stb.

Ezen kívül nekem elgé nehéz megemészteni, hogy ez a nép 13 éve tűri, hogy Orbánék széplopják, ahogy azt is, hogy az emberek többsége fölényeskedik, kioktat, viszont a való életben egy rakás szerencsétlenségek,

2023. márc. 31. 13:43
 29/29 anonim ***** válasza:

Cifratörténteteket az egészségügyből mindenhol lehet találni. Tegnap hír pl Ausztriából a bécsi központi kórházba a folyosón fektettek le egy betegeget egész éjszaka földre, mert nem volt hely.

Forrás: [link]

2023. márc. 31. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!